WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitter embed stopped working on 3.8 (6 posts)

  1. nikiblaker
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello - the Twitter embeds were working just fine yesterday, but are now just displayed as a link. I've tried on several different sites and themes with the same issue. Browser doesn't matter - same issue in Chrome, Safari and Firefox.

    Screenshot here: http://f.cl.ly/items/160E0B1X3G241t1H1R1x/Image%202014-01-15%20at%201.36.34%20PM.png

    Anyone else having issues? The most recent thing I could find was from a year ago.

    Thanks!

    Edit: PS It was working yesterday and no changes were made - no plugins or css changes.

  2. jcharvat57
    Member
    Posted 6 months ago #

    Yes, I have encountered the same problem. Had a page full of embedded tweets, all working fine...then last night all I had was copied url's from twitter. I have redone the page, re-embedded the tweets to no avail. I was actually on 3.5 when the problem first surfaced and updated to 3.8 thinking that was the problem. No change. I was also using the twitter embed plugin at the time and have since deactivated, deleted, re-downloaded and activated again...no change. From what I've read, I shouldn't even need the plug-in. Here's the link to my site...

    http://sdhorserace.com/favorite-tweets/

    Could sure use some help here.

  3. jcharvat57
    Member
    Posted 6 months ago #

    Here's the link to my site...

    http://sdhorserace.com/favorite-tweets/

  4. vitamincee
    Member
    Posted 6 months ago #

    I am also having the same issue, and it just started today. I thought the twitter embedding was part of Jetpack so I sent them an email.

  5. nikiblaker
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hey guys - I found a ticket item addressing the issue - it seems to be a Twitter API problem. More information here: https://core.trac.wordpress.org/ticket/26844

  6. Dr Tester
    Member
    Posted 6 months ago #

    Good spot Niki, Came here searching for the same problem, thanks for bringing it to our attention.

Reply

You must log in to post.

About this Topic