WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] TwitPic script won't show in Chrome and Firefox in WordPress 3.5 (4 posts)

  1. Mattjsrules
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a TwitPic widget embedded on my website and it's not being displayed after I update to WordPress 3.5

    The code is on the page, but the actual TwitPic widget itself just leaves an empty space when viewing the site in Chrome or Firefox.

    The widget displays fine in Internet Explorer however.

    I have downgraded back to WordPress 3.4.2 and it shows again.

    I have checked my plugins too.

    If someone could create a test page on their WordPress 3.5 install and see if this line of code displays the widget for them:

    <script type="text/javascript" src="http://widgets.twitpic.com/j/2/widget.js?username=Mattjsrules&colorbg=333333&colorborder=333333&colorlinks=CFCFCF&colortweetbg=333333&colortweets=ffffff&theme=standard&width=350&count=4&timestamp=1"></script>

    *Post has a scroller so make sure to copy entire code*

    I'm not sure what would be causing this after a WordPess upgrade from 3.4.2 to WordPress 3.5

  2. Hi Matt,

    Can you provide us with a link to your site and/or the page with the TwitPic embed on it?

    Also, I tried your embed on my test site and all appears to be displaying as expected: http://trunk.werdswords.com/twitpic-embed/

  3. Mattjsrules
    Member
    Posted 1 year ago #

    Page is http://www.mattsuda.com

    The TwitPic widget should be to the right of the Twitter widget below the video embeds.

    [No bumping. If it's that urgent, consider hiring someone.]

    I need help and you guys aren't being nice by deleting my posts.

  4. Mattjsrules
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed the problem myself, thanks! =)

    Had to change some code after the update

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic