WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twenty Eleven
[resolved] Twenty Eleven Theme Header Problem (11 posts)

  1. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi All,

    I am having a problem with my WordPress site. I am running it on a Mac using Google Chrome. When using the site I see the header on the WordPress site as designed.

    However, when using the site via other computers and using IE the Header does not load up. It either shows a question mark icon or a browser icon.

    Any idea what the problem is?

    http://wordpress.org/extend/themes/twentyeleven/

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Site url? Have you modified the theme at all?

  3. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Made some changes but then deleted the theme and re-installed it. But the problem is still there.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Is this the original banner image or a custom one uploaded via Appearance -> Header?

  5. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    This is a custom one uploaded via Appearance.

    Seems weird it only works on my Computer.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Then it could be a problem with the image itself.

  7. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just tried changing back to the original images.

    On IE problem is still there.

    Chrome works fine.

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    It's almost certainly an image issue. Can you upload one of these images somewhere so we can see it?

  9. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Thanks- have just deleted my images and used the default images, which work fine.

    Is there any particular reason my images are not working in other browsers except from Chrome?

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Impossible to say without seeing these images.

  11. Milan Ruparelia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks, the pictures were higher quality. They were enabled to be uploaded but some reason IE and Safari would not open them.

    Thank you for your assistance, very much appreciated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic