WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Revive Old Post (Former Tweet Old Post)
[resolved] [closed] Tweets aren't being sent (3 posts)

  1. Oizuled
    Member
    Posted 3 months ago #

    I'm using TOP version 6.4, and it won't seem to send out tweets.

    I had two sites not working, but managed to get one of them to work by following the 5 steps another user suggested here: http://wordpress.org/support/topic/version-61-not-working

    I followed the same steps for the other site and it is still not working. I even tried uninstalling the plugin and starting fresh with a new download of the plugin.

    On top of the settings page, there is a green block with "Tweet Old Post is set to tweet on a 2 hours interval, and the next tweet will take place in: 0 days, 00 hours, 00 min and 00 sec"
    ...and a grey block with:
    "Once you click start tweet a tweet will be sent in 15 sec, also here you can see the error message if is any."

    I have clicked Start Tweet several times and nothing changes. Even after clicking Stop Tweet, the same messages stays at the top.

    What else could be causing this to happen?

    https://wordpress.org/plugins/tweet-old-post/

  2. codeinwp
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hi,

    I have discovered the issue and released a fix in v6.5 .

    Thanks everybody for patience!

  3. Oizuled
    Member
    Posted 3 months ago #

    I still haven't been able to post to Twitter, and have been updating as new versions have been released. Currently I'm using TOP Version 6.7.2, and it's not working. I revoked access to the app from within my Twitter account, unlinked my Twitter account from within the plugin settings, and then added the account and re-authorized the app in my Twitter account. Is there any chance that there is a server side conflict?
    I'm getting a similar message to what I got before, except this time I get:

    Tweet Old Post is set to tweet on a 2 hours interval, and the next tweet will take place in: Your tweet was just sent to twitter server, wait 5s for a confirmation below. Refresh the page to see when the next one will be posted.
    Once you click start tweet a tweet will be sent in 15 sec, also here you can see the error message if is any.

    And when I refresh the page, I get:

    Tweet Old Post is set to tweet on a 2 hours interval, and the next tweet will take place in: 0 days, 00 hours, 00 min and 20 sec
    Once you click start tweet a tweet will be sent in 15 sec, also here you can see the error message if is any.

    The 0 days, 00 hours, 00 min and 20 sec doesn't count down, although after a short period it goes back to the first message but no new tweets show up in my Twitter account.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic