WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

tubepress plugin problem (6 posts)

  1. johnbroometwo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi All,

    I am using Agency at a page where the tubepress plugin (http://tubepress.org/documentation/) is not set correctly somehow.

    It says "No matching videos"

    The url for the youtube video pages is here http://www.youtube.com/playlist?p=PL3701966FB2B6C11B.

    This is what I have put in the post.
    [tubepress mode="playlist" playlistValue="PL3701966FB2B6C11B"]

    Any ideas what is needed?

    Cheers,

    John

  2. xxaimsxx
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you ever figure this out? I'm having that same problem as well and its quite frustrating.

    I'm on chat with my hosting company, hoping they can help me. One of the forums I found an answer that said to enable "Curl" through my hosting account but that didn't seem to work.

    http://code.google.com/p/tubepress/issues/detail?id=300

  3. PDLaughlin
    Member
    Posted 2 years ago #

    I would love to know if someone found the solution for this.

    Thanks!!
    Drew

  4. DaanVos
    Member
    Posted 2 years ago #

    i had this problem too. the solution is to omit 'PL' from the playlistValue.

  5. sambinomio
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you very much DaanVos. This solved the issue for me.

    Regards.

  6. Braddo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, this worked for me too.

    Best.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic