WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitter Tools
TT stopped downloading tweets (8 posts)

  1. weitbrec
    Member
    Posted 1 year ago #

    My Twitter Tools (version 3.0.3; social version 2.6) has stopped downloading my tweets to be displayed in the sidebar. The last tweets it downloaded are form 55 days ago. Even if I press the "download tweets" button, nothing happens.

    Does anyone have the same problem and/or can help me with this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-tools/

  2. DavidMusik
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem, i can't download new twwets, my last tweets are form 35 days ago. Even if use "download tweets" feature...

  3. Terry
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am experiencing the same problem experienced by weitbrec - however, manually fetching tweets work, it's just that the 15-minute cron job doesn't run at all.

    The debug message I got was:

    # Social Debug
    
    Current Time: 2012-11-26 17:11:21
    
    ## Software Versions
    
    MySQL:     5.1.65-cll
    WordPress: 3.4.2
    PHP:       5.3.13
    Social:    2.6
    WebServer: Apache
    
    ## Social options
    
    social_locked: 1
    social_unlocked: Doesn't Exist
    social_last_lock_time: 2012-11-26 16:45:09
    social_semaphore: 1
  4. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The lock should break automatically if it's been locked for 30 minutes. In the situation you're showing the lock has only been "stuck" for ~26 minutes.

    Perhaps this is an indicator that some of the processes that run during the lock are dying badly (and thus not unlocking as they should).

    If anyone can give us SSH access to their server, we can try to debug there - we just can't get this to fail in our test environments.

  5. Terry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply, Alex.

    I just checked the debug output - 30 minutes has passed and nothing has happened:

    # Social Debug
    
    Current Time: 2012-11-30 00:26:52
    
    ## Software Versions
    
    MySQL:     5.1.65-cll
    WordPress: 3.4.2
    PHP:       5.3.13
    Social:    2.6
    WebServer: Apache
    
    ## Social options
    
    social_locked: 1
    social_unlocked: Doesn't Exist
    social_last_lock_time: 2012-11-29 23:49:42
    social_semaphore: 1

    The site has no other plugins running. I'll check with my host if SSH access is possible.

    [Edit]: I have also turned on error logging, and will get back with the output when I wake up tomorrow :) letting it run a few hours will probably generate more useful information.

  6. bigspring
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also having a similar problem. It stopped working some days ago and we were still running the old version of Twitter Tools. So as you'd expect, we should update.

    I've now installed the Social plugin and updated Twitter tools and configured as per the installation guide.

    Our tweets did display correctly, although we didn't have any new ones, then I ran the database update as suggested by Twitter Tools and now no tweets are showing at all. Downloading manually doesn't help.

    Any ideas?

  7. bigspring
    Member
    Posted 1 year ago #

    Incidentally, my error log shows this at the end:

    [SOCIAL - 2012-11-30 14:02:52 - 83.223.116.67] Aggregation for post #4333 complete.
    [SOCIAL - 2012-11-30 14:02:52 - 83.223.116.67] Decremented the semaphore by 1.
    [SOCIAL - 2012-11-30 14:04:02 - 83.223.116.67] Running cron_15_init
    [SOCIAL - 2012-11-30 14:04:02 - 83.223.116.67] Running request: CRON/action_cron_15
    [SOCIAL - 2012-11-30 14:04:02 - 83.223.116.67] Attempting semaphore lock

    Not sure if it's related though.

  8. Terry
    Member
    Posted 1 year ago #

    I checked my debug log and have similar issues: basically centering around the failure of semaphore lock:

    [SOCIAL - 2012-11-30 15:48:48 - 149.47.187.167] Running cron_15_init
    [SOCIAL - 2012-11-30 15:48:49 - 149.47.187.167] Running request: CRON/action_cron_15
    [SOCIAL - 2012-11-30 15:48:49 - 149.47.187.167] Attempting semaphore lock
    [SOCIAL - 2012-11-30 15:48:50 - 149.47.187.167] Semaphore lock failed. (Line 40)

    The overnight PHP error_log turned out to be 1.4GB big - so I'll regenerate a smaller error_log and see how it goes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic