WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Social Login
[resolved] Try to connect with Twitter getting error (8 posts)

  1. rajeev_rnd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    When I am trying to connect with twitter account I got the following error
    Unspecified error. #6
    Please help me to sort out this issue.

    Any help will appreciate.

    Thanks in advance.

    Looking forward for positive reply.

    Rajeev

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-social-login/

  2. rajeev_rnd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello All,

    I have resolved the issue my self. As per twitter T&C they are going to stop the api version 1.0 and have launched the new version 1.1 so I have changed the twitter api version from the file.
    wordpress-social-login/hybridauth/Hybrid/Providers/Twitter.php

    $this->api->api_base_url = "https://api.twitter.com/1/";
    to
    $this->api->api_base_url = "https://api.twitter.com/1.1/";

    I hope this will help someone.

    Cheers!!!

  3. MrCarlLister
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks rajeevmatrix - fixed my issue too!

  4. rajeev_rnd
    Member
    Posted 1 year ago #

    cheers MRCarLister :)

  5. Ruben.cc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks a lot rajeevmatrix. It's great that you report back the solution even though you didn't find it here. Wish more people would be like that!

    Made me think twice about using this plugin though. Going to look for a plugin that has better support. It's a bad thing that popular networks like Twitter aren't up to date in this plugin.

    Thanks again though! :-D

  6. muyosan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much rajeevmatrix it worked!

  7. polle001
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am also getting the "Unspecified error. #6" and I have the changes mentioned above.

    Any idea in how to fix it ?

    Thanks.

  8. barbours
    Member
    Posted 6 months ago #

    Just an FYI.. My system is completely up to date on all plugins plus word press and I got this same error we are all talking about. I made the change mentioned above and it worked flawlessly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags