WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Troubles with the visibility of uploaded images (6 posts)

  1. x-tremehealth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, We've had troubles with the visibility of uploaded images. The pictures show fine in the admin panel, but when checked on the page, they don't come up. Have a look on the homepage of http://www.nadafear.com/ to the left of the text there's a photo. You see it when you click on it. On the latest post there supposed to be another picture above "Selling not sinking", but it won't show up.
    Any ideas what that can be? We changed themes and nothing has changed.

    Thanks for all your help, n*

  2. x-tremehealth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Anyone got an idea?

  3. x-tremehealth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, We've had troubles with the visibility of uploaded images. The pictures show fine in the admin panel, but when checked on the page, they don't come up. Have a look on the homepage of http://www.nadafear.com/ to the left of the text there's a photo. You see it when you click on it. On the latest post there supposed to be another picture above "Selling not sinking", but it won't show up.
    Any ideas what that can be? We changed themes and nothing has changed.

    Thanks for all your help, n*

  4. x-tremehealth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Is it too hard or didn't anyone come across this post? We still searching for answers. Please let me know if you need more details. Thank you

  5. dragonsjaw
    Member
    Posted 2 years ago #

    <img height="”210″" width="”160″" title="<KENOX S860 / Samsung S860>” src=”http://www.nadafear.com/wp-content/uploads/2010/02/bens-web-pic-228×300.jpg” alt=”" class="alignleft size-medium wp-image-85">

    Some one has put < > around the img title tag.(the forum here is giving the < it's html <

    Your image tag should look like this:
    <img height="”210″" width="”160″" title="KENOX S860-Samsung S860” src=”http://www.nadafear.com/wp-content/uploads/2010/02/bens-web-pic-228×300.jpg” alt=”" class="alignleft size-medium wp-image-85">

    I think you can fix that within the media library .. pick your photo and change what you have in there for the title.

  6. dragonsjaw
    Member
    Posted 2 years ago #

    Let me try that again:
    This should be how it looks:
    <img height="210" width="160" title="KENOX S860-Samsung S860” src=”http://www.nadafear.com/wp-content/uploads/2010/02/bens-web-pic-228×300.jpg” alt=”" class="alignleft size-medium wp-image-85">

    You also have double quotes " " around your width and height.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic