WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

TablePress
[resolved] Trouble with HTML links (6 posts)

  1. javiramos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, im using Tablepress, its awesome plugin.

    I have a trouble, i add the following html into a cell: 81615

    But when i click, it displays 404 error but correct link (in Chrome).
    When i run it into Safari it displays: http://javiramos.com/chova/productos/aislamiento-termico/aglomerados/81615-panel-multiaislante-804%E2%80%8E

    I searched for invisble character but not.. only 2 o 3 links are working correctly, add the others adds the %E2 %80 %8E to the end of link.

    Please TOBIAS!!!! Help me!!

    PD: thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/tablepress/

  2. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    There's indeed an invisible character after the URL in your link.
    TablePress does not add such characters, so I don't know how this got in there. You will have to check each link and remove that invisible character by hand. The quickest way should be to edit the HTML and delete the last character of the URL and the " and then type them again.

    Regards,
    Tobias

  3. javiramos
    Member
    Posted 1 year ago #

    i cant see the invisible character, there is not href="link ", i only see href="link" without additionals chars.

    If i insert the link with tablepress, and the link seems correct. Whats the trouble?

    Thanks a lot Tobias

  4. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    yes, you don't see the character, because it's invisible...

    Just move the cursor directly before the ". If you then click the left arrow, you will see that it seems to stay in the same place. That's because there's the invisible character. The invisble character doesn't look like a space " ", but it looks like nothing, i.e. it has no width.

    Regards,
    Tobias

  5. javiramos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry Tobias, and thanks for your help.

    I cant see that invisible character, where is? i'll paste the code http://pastebin.com/YKmsZfLU

    Sorry for the inconvenience, i know thats not your problem, but i apreciate your help so much!.

    THANKS BOSS ;I

  6. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    the invisible character ist between the 3 and the " in

    803‎">P

    Just position the cursor there and navigate left and right with the keyboard, and you will notice that the cursor will not move on one key press.

    Regards,
    Tobias

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.