WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Trouble with Blog (8 posts)

  1. thesoeberg
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having trouble with the blog function on my website, whenever you want to load earlier posts, it automatically goes to the newest blog-page again... Anyone know how this happens?

    Link to blog: http://thesoeberg.com/editorsblog/
    http://www.thesoeberg.com

  2. Freerubbernews.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can't log in to my dashboard and the message appears after login, someone can help?

    Fatal error: Call to undefined function wp_get_theme() in /home/jboo/public_html/freerubbernews.com/wp-content/themes/pure-line/library/functions/options.php on line 12

    Or can show me how to reset the entire website?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Freerubbernews.com - please start your own thread - your issue is not the same and it's difficult to have more than one conversation at a time.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @thesoeberg@gmail.com - where did you get that theme? Did this problem just start happening? Did you make any changes?

    Try deactivating any plugins to see if that makes a difference.

  5. thesoeberg
    Member
    Posted 1 year ago #

    thank you for answering my thread. :) it's a custom design, the problem started happening when my design helper changed the blog design, and she didn't know how to undo it.

    I tried to deactivate plug-ins, but deactivating did not help, unfortunately.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have a back-up of your site from before this happened? Unfortunately, this kind of thing is probably outside what can be solved on these forums since no one here knows how the theme is coded.

  7. thesoeberg
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the coding of the page.
    However, is this a hard page to rebuild from scratch again? I might have to do that...

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I probably don't know enough about coding to help you with that. You can post the code to a pastebin and someone else might be able to help you with it - see:

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code

    You might also want to start looking at some mark-up errors:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fthesoeberg.com%2Feditorsblog%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic