WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Transparent background not being applied to home page? (7 posts)

  1. mixmastermichael
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there,

    So I've got things looking the way I want on all pages of my site here - http://www.moko.com.php5-21.websitetestlink.com/?page_id=6

    but for whatever reason, it's not coming up right when placed on top of the slideshow here - http://www.moko.com.php5-21.websitetestlink.com/

    Does anyone have any ideas on how I could get things to look correctly on the home page?

    Any help would be greatly appreciated.

  2. Caroline Moore
    Member
    Posted 2 years ago #

    Try setting a negative z-index on the #slider ID in your stylesheet... it doesn't seem to like z-index: 0. :)

  3. mixmastermichael
    Member
    Posted 2 years ago #

    edit

  4. mixmastermichael
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok false alarm... gallery thing I was working with deleted some images on me :)

    Anywho Sixhours, thanks for the reply, but when I change the z-index to -1, it doesn't seem to like that and the slider disappears on page.

    Any other ideas please?

  5. Caroline Moore
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmm, yes, that is strange. It worked for me yesterday but today it's disappearing for me, too. I'll keep poking around!

  6. mixmastermichael
    Member
    Posted 2 years ago #

    hmm, thanks for taking a look, will keep you updated if I find a solution.

  7. mixmastermichael
    Member
    Posted 2 years ago #

    Getting So close... got the transparency to show up, just not all the way through now...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.