WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Trackbacks (9 posts)

  1. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hey folks I'm having a real problem with trackbacks - basically they don't work.

    I'm using the latest word press install
    My host has everything needed for them to function
    I've tried them using the default theme also

    I'm not able to recieve or send them.....

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Have you tried to send any from here ?
    http://www.tamba2.org.uk/wordpress/TestTrack/index.php

  3. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have, I'm the poker blog entry. I also tried using a third party service to do so and it didn't work.

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Who is your host ?

  5. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    It's not my hosting, one of my other blogs on the same server has working trackbacks.

    I saw a previous post talking about a time out when pinging a few rpc servers, but I removed all of them from my list and still it didn't work.

  6. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Assuming both blogs are 1.5.1.2, are these new installs or upgraded blogs ? Could there possibly have been an error in the ftp / upgrade ?
    Can you ping ? get pinged ?

  7. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    both blogs where 1.5 and I upgraded to 1.5.1.2, one works the other doesn't. The one that doesn't work didn't work before the upgrade either.

    When I publish I ping pingomatic.com and I get listed in their stats so I guess I can ping okay.

  8. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    Anyone got any ideas, without trackback I'm going to struggle.

  9. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    bump

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.