WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
[resolved] tmptitle-draft (26 posts)

  1. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have no luck with this new version of wrodpress 3.5 as soon as i upgraded to wP3.5 i started getting error on postie plugin. i installed and reinstalled twice and als running latest version of Postie but everytime i get a new message in my mailbox it is no longer posting to my posts. now all the post shows tmptitle-draft in subject and in message body tmppost so it is completly broke. please help me i am just runing my homw town site. i tried posting plain text, and with attachements no luck. i mainly send photos to post. thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Barry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Basically the same here. It will activate but displays a error message while doing so. Posts are pretty much just messed up no matter what settings I change.

  3. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please send an example to postie-test@devzing.com. Also please let me know in more detail what is happening including any error messages. You could also try http://postieplugin.com/enabling-debug-output/

  4. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Wayne Allen, I was at work so just to let yo u know that adding plugin fixed the issue but now I am having an issue image resizing. all my Photos are posting as big as 800x600. I need to force within Postie to resize the image for all and to control the size not more then 500X300. it is going over sidebar so anyhelp would be really appriciated.

  5. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @dostiyaarki
    Adding what plugin fixed the issue?

    >image resizing
    what image template are you using?

  6. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    as @stephanfrank suggested earlier on differne tthread I installed Plugin called AP extended mime type and it fixed the issue.

  7. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    for image resizing I am using custom with midsize but it is constnatly adding big photos. I need to mkae sure that i do nt go over 500 in width i dont mind the lenght thanks.

    I even change my settings to thumbnail but photos are too big in width. please help me setup a fix width so it do not go over the sidebar. thanks
    here is my custom code that I am using
    <div class='imageframe alignleft'><img src="{THUMBNAIL}" alt="{CAPTION}" title="{CAPTION}" class="attachment" /><div class='imagecaption'>{CAPTION}</div></div>

    and my midea setting s for WP are as follow

    Thumbnail size 150 Width 150Height
    Medium size Medium sizeMax 150 Width 150 Max Height
    Large size Large sizeMax 600Width 1100Max Height

  8. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you send a sample with the pictures to postie-test@devzing.com? Please don't forward sample emails as the forwarding process often changes the email structure.

  9. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just sent an sample test email to above email that you mentioned. thanks.

  10. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    We get "tmpTitle" for the title and "tmpPost" for the body when sending in new posts from a valid Contributor account saved as drafts. I enabled debugging and here is the output:

    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Checking for mail manually
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Starting mail fetch
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Time: 2013-01-17 14:48:48 GMT
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Connecting to X.X.X.X:143 (imap)
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: There are 1 messages to process
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: memory at start of e-mail processing:21564164
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Error log: /usr/www/html/XXXX/blog/wp-content/debug.log
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: ------------------------------------
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: The directory /usr/www/html/XXXX/blog/wp-content/plugins/postie/test_emails/ does not exist, creating this optional directory will allow saving copies of emails for debugging purposes.
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Confirming Access For XXX@XXX.XXX
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: posting as user 17
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: new post id is 4483
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Message Id is :<CAF1P5etAxnFC2Q9M9meW0=2ykXw+3VLvMjj2C35nS+QKX7R2UA@mail.gmail.com>
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: FilterTextParts: begin 0
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: FilterTextParts: end
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: primary= text, secondary = plain
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: ctype_primary: text
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: charset: ISO-8859-1
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: plain text
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: html allowed
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: meta return: Test
    
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: ----
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Predecoded subject: Test
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: subject before htmlentities: Test
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: subject after htmlentities: Test
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: Subject: Test
    [17-Jan-2013 14:48:48] Postie: looking for signature in: Test
  11. dostiyaarki
    Member
    Posted 1 year ago #

    robert@msia.org we install aPlugin called AP extended mime type to fix the temptitle and tempost issue not sure how but it fixed the issue.

  12. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for that. Unfortunately, I just installed it and the problem persists.

    What's odd is that in the debug log where its says "Postie: Subject:" it does show the subject of the message and in "Postie: looking for signature in:" it displays the whole body. But neither the subject nor body make it across to the post--it just ends up being tmpTitle and tmpPost.

    Here is an example:

    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: ----
    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: Predecoded subject: Here is another post title
    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: subject before htmlentities: Here is another post title
    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: subject after htmlentities: Here is another post title
    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: Subject: Here is another post title
    [17-Jan-2013 15:11:17] Postie: looking for signature in: And here is another post body

    I should mention I'm on the latest version of WP and the Postie plugin.

  13. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here also is the contents of the file /usr/www/html/XXXX/blog/wp-content/plugins/postie/test_emails/CAF1P5evfXRbD8KXCr\=coVTd+OZxk81yV0NhBTgGn7obKWZJcJw\@mail.gmail.com-mime.txt, showing how it populated the object from the email message:

    stdClass Object
    (
        [headers] => Array
            (
                [received] => Array
                    (
                        [0] => from mail-ia0-f173.google.com ([X.X.X.X]) by XXXX with ESMTP id 2013011707104800-1180649 ; Thu, 17 Jan 2013 07:10:48 -0800
                        [1] => by mail-ia0-f173.google.com with SMTP id l29so489554iag.18 for <XXXX@XXXX.XXX>; Thu, 17 Jan 2013 07:10:47 -0800 (PST)
                        [2] => by 10.64.47.73 with HTTP; Thu, 17 Jan 2013 07:10:47 -0800 (PST)
                    )
    
                [date] => Thu, 17 Jan 2013 15:10:47 +0000
                [message-id] => <CAF1P5evfXRbD8KXCr=coVTd+OZxk81yV0NhBTgGn7obKWZJcJw@mail.gmail.com>
                [subject] => Here is another post title
                [from] => XXXX@XXXX.XXXX
                [to] => XXX@XXX.XXX
                [content-type] => text/plain; charset=ISO-8859-1
                [x-google-dkim-signature] => v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=google.com; s=20120113; h=mime-version:x-received:x-originating-ip:date:message-id:subject :from:to:content-type:x-gm-message-state; bh=pWMPcNyQdwWZ/9y8J+7DvJ7UhjOKNB0Ipbd4BXelmdM=; b=HT+n2vF4BXs6NQx0yxnvzdRFzvTmfk1wmoxvLl7ApF4DCwmL3JA89yKhDG88mfpIf0 q9DBAX78q1bL5QW1yTfi+T/E1ZWPv1U7HW07qNZalrU0ZH8XVWinoSJwdxHhPVJF+ZtB EiQWmuTwqSu5d9B1BMdoTU0w7plXoO3QhOI9USR4Q5FT+ec7q7iHIuzqu9DKWvpCM93h DY/+whCwZykqjrBRjXmrThfasg3/Z5WbfhnlEmsZ/MQQo/+RBtmHEt+NegTusq3mXQe6 7bf1YmWDpcJoTs8QBU7afm+nGH2Y5W2R92QX8jmaFl6WNitNDmofdp0n/pci7f+/bjq+ U/bA==
                [mime-version] => 1.0
                [x-received] => by X.X.X.X with SMTP id a1mr8025810igl.7.1358435447693; Thu, 17 Jan 2013 07:10:47 -0800 (PST)
                [x-originating-ip] => [X.X.X.X]
                [x-gm-message-state] => ALoCoQlO0CXBJQXrQRNbvHuXyouuH1XPLshL3wUnib7pE9Kx4Azu3FgUkLsFMCXE1cIcE3yOy0zh
                [x-mimetrack] => Itemize by SMTP Server on XXXX at 01/17/2013 07:10:48 AM
            )
    
        [ctype_primary] => text
        [ctype_secondary] => plain
        [ctype_parameters] => Array
            (
                [charset] => ISO-8859-1
            )
    
        [body] => And here is another post body
    
        [parts] => Array
            (
            )
    
    )

    The email I sent had a subject line of "Here is another post title" and a body containing just "And here is another post body".

  14. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    can you send the debug.log file to postie-test@devzing.com

  15. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sent, thanks for anything you can do to help us. Would love to use this plugin!

  16. ByronFBP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, same problem here;
    We get "tmpTitle" for the title and "tmpPost" for the body.

    We are running WP 3.5, just upgraded from postie 1.4.4 to 1.4.29.

    This plugin has been bullet proof until now, so any help you can provide would be greatly appreciated.

    Many thanks

    Byron

  17. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @ByronFBP
    Please send a sample email to postie-test@devzing.com. Please include your forum name in the subject so I know who you are.

  18. ByronFBP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Wayne, I have sent you the e-mail.

    I have also updated to 1.4.30 in the hope that would fix the issue, but it hasn't, still "tmpTitle" for the title and "tmpPost" for the body.

    Many thanks for the swift support

    Byron

  19. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for the sample, however, forwarding the email significantly changes the internal structure of the email. Any chance you can send the email to this address exactly the same way you send to yours?

  20. ByronFBP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your solid support on this Wayne.

    You diagnosed the problem as a PHP error requiring a recompile to include the mbstring PHP extension.

    I use cpanel, and used easyapache,
    following this simple guide

    to recompile including mbstring, which fixed the issue.

    Many thanks once again, modest donation sent.

    Keep up the good work

  21. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can't believe our server didn't have mbstring installed as a shared module either! It's become a standard for me, so I didn't even think of it. We got it installed, and now Postie is working like a dream--including with attached images. Many thanks! (Might want to make the prerequisites in terms of PHP modules very clear on the README or similar if this keeps happening). Thanks again!

  22. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks all for the kind words.

    FYI the next version of Postie will be very clear about missing dependencies.

  23. imagescm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Postie is a great tool and works fine when run manually, but it does not post correctly using the Postie scheduler. Instead I get the tmptitle as the title and tmppost as the body instead of the actual email.
    I've been following the Postie threads now for the last two months and noticed others having the same issue with no resolution. I've tried setting the cron to check email, and have installed MIME plugins, adjusted permissions, and other recommended steps with no luck.
    I have also been installing the latest Postie plugins hoping it will resolve this issue and just installed 1.5.7 today and still the same issue. Does anyone out there have a fix for this Postie issue they can share. Many Thanks in advance.

  24. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please turn on debug logging and report any errors logged there. Almost all of the tmptitle issues have been resolved for specific individuals and the causes vary from not enough memory, to bugs.

    In any case I'm happy to help you with your situation.

  25. imagescm
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've set the Debug Level to true in the wp-config.php file and have looked inside the /wp-content/ directory for the debug.log log file although there isn't one even though the same tmptitle error showed up. I do see this error message on my admin dashboard:

    Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in /var/www/vhosts/imagededenver.org/httpdocs/blog/wp-includes/functions.php on line 3387
    I'm a WordPress newbie and apologize for not knowing how to better troubleshoot. Just for clarification that if I run Postie manually in the debug mode or normal mode all posts show up on the correct page as expected.

  26. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please contact me at postie-help@devzing.com so we can coordinate looking at your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic