WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] TML menu not showing in back end after upgrade (3 posts)

  1. kisshomaru
    Member
    Posted 1 year ago #

    TML menu not showing in back end after install. I see the widget but not the TML menu. This is after upgrade from 6.3.7 to 6.3.8. I uninstalled and installed plugin back, still the same.
    Any idea as of why this would be?

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. kisshomaru
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see I'm not the only one:
    http://wordpress.org/support/topic/tml-settings-tab-disappeared-with-638-upgrade

    And yes, I do use such a user.

  3. kisshomaru
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was able to confirm that Ultimate TinyMCE conflicts with TML.
    I believe it is all about the order in which they are installed too...
    What I did:
    - Deactivated Ultimate TinyMCE (it was the first in the menu list)
    - TML appeared by magic (still the first)
    - Activated back Ultimate TinyMCE
    - TML dissapearred again (replaced in the first position)
    How I solved it:
    - Uninstalled Ultimate TinyMCE
    - TML is there
    - Installed back Ultimate TinyMCE
    - It did not go on the first menu position this time, but down in the list, so now both are showing up.
    Bottom line:
    1. There is a conflict, probably if the TML was installed after Ultimate TinyMCE and then on some upgrade either of one or the other, they both try to occupy first position (TML never wins though)
    2. Why does TML always go on the first position even if installed after others? - Solving this might solve future such conflicts.

    I'll post this in the other thread and mark this as solved, however it is not really solved but rather worked around it...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.