WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hide Title
Title Not Hiding (9 posts)

  1. UndergroundFlix
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have a few pages that the title still shows up on even after selecting the 'hide title' option.

    Example: http://undergroundflix.com/mlb-games/

    It was gone for awhile but after making some minor updates to the page and refreshing, it has shown itself agagin.

    http://wordpress.org/plugins/hide-title/

  2. scott.dojodigital
    Member
    Posted 10 months ago #

    Looks Like it's working now. Also looks like you got some javascript errors going on as well.

  3. UndergroundFlix
    Member
    Posted 10 months ago #

    I am using Google Chrome and I can still see the title.

    What kind of javascript errors are you referring to? Are these easy to correct?

  4. jenkdaisy
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm having the same problem. Title hides at first, then after making updates to the page becomes unhidden, even after re-checking the hide title box.

  5. tabbo91
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,

    I am having the same problem. Hide title is ticked but the title is still there.

    http://www.sydneyfitbodies.com.au

    Is there something wrong with the Plugin or a better one to install anyone knows of?

    Jason

  6. jenkdaisy
    Member
    Posted 9 months ago #

    I found a different plugin "Toggle The Title". It works.

  7. tabbo91
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi Jenk,

    Toggle The Title also didn't work for my site.

    Regards,

    Jason

  8. Rom.olivier
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,
    "Hide title" doesn't work on all posts for me neather...
    http://www.ferme-a-pub.com/le-referencement-cest-quoi/

  9. dpiffy
    Member
    Posted 8 months ago #

    Same here... this plugin USED to work, then all of a sudden a few months ago it stopped. If I tick the checkbox to hide the page on the edit page screen and hit the update, it only refreshes the screen and the checkbox is left unchecked all over again.

    As I said, it never had this issue until what I think was one of the last WordPress updates, but I could be wrong as to if that is the reason. There wasn't really any other new things added or changed when it stopped working other than that.

    Any ideas?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.