WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Title name of my blog not showing up on front page (11 posts)

  1. deathwinger
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi, this is my page. http://mosaictt.com/parmaylas/

    I am not able to get the title to show on my main page for some reason. However, the title shows on other pages. For example, if I were to go to make a reservation, it would show 'Make a Reservation' in the windows, but if I were to go to the main page, it shows 'http://mosaictt.com/parmaylas/'

    How do I fix this? Thanks.

  2. wordprest
    Member
    Posted 4 years ago #

    it works fine to my end.

  3. fifthhouse
    Member
    Posted 4 years ago #

    In my browser your site is showing up as:

    Par-may-la's Inn
    Your home away from home….

    Is that what you want to show up there, or something different?

  4. deathwinger
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hmm, ok, I probably didn't explain this properly.

    What I mean is where you would see the title of the WINDOW of the browser program you are using.

    I am seeing http://mosaictt.com/parmaylas/ and not Par-May-La's Inn. I've tried both Chrome and IE8.

    Using the constructor theme, what would I have to look for to change that?

  5. Brian
    Member
    Posted 4 years ago #

    Go to Appearance --> Editor. Then click on the header.php file. Make sure its writable first, or there won't be a Save button.

    Add the following line to your <head> section:

    <title><?php wp_title(' '); ?><?php if(wp_title(' ', false)) { echo ' -'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

    Paste it right before </head> or somewhere between <head> and </head>. This will add the page titles in dynamically.

    Hope this helps. Good luck!

  6. deathwinger
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks, that did the trick.

    Btw, does anyone know what plugin this forum uses?

  7. AntonShevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Fixed in next version 0.6.5

  8. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    Btw, does anyone know what plugin this forum uses?

    plugin? for what?
    if you mean what forum software
    http://bbpress.org/

  9. antorera
    Member
    Posted 4 years ago #

    @GalaxyFox

    I´m having the same problem: I´m only seeing this problem on the front page and not the rest. Will your fix affect all the pages? The site in question is http://www.myklogica.es.

    What happens is that only for this static page showing on the home it displays http://www.myklogica.es. in the Title Bar and the tab (instead of the name of the company Myklogica etc.).

    I don´t want to break something that is working on the other pages.

    Thanks!

  10. HBPictures
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ah, I was having the same issue with the Constructor theme. Changing that line in the header.php file did the trick. Thanks!

  11. deepakeapen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi GalaxyFox, Thanks a lot for your solution.. it worked.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic