WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Title becomes bold glitch? (12 posts)

  1. 10and8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is my site: http://www.10and8management.com/

    My issue is that my site's header and fonts have become bold. When you click another link such as the "about" or "events" and then click the "home" link again, You'll notice the changes in the font. How can I fix this? I do not want my header and link fonts bold, I want them to look like the rest of the site.

    Please help. Thank you.

  2. Alexandru Vornicescu
    Member
    Posted 1 year ago #

    browser bug or the cookies that enables or disables the font somehow...

  3. 10and8
    Member
    Posted 1 year ago #

    so how do I fix that? thanks

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I can't replicate this, which browser and browser version are you experiencing the problem in?

  5. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I don't see it in IE9 ....

  6. 10and8
    Member
    Posted 1 year ago #

    On my computer it happens on IE and on FireFox. Basicaly I want the header and links font to always look like the "events" page. Do you think it is my computer causing the problem if you dont see it?

  7. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It may be the version of IE and Firefox you're using, do you know which?

  8. 10and8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Im using IE 9 and the latest version of firefox.

  9. Alexandru Vornicescu
    Member
    Posted 1 year ago #

    you use a WordPress theme, right? the theme is created by a developer right? than contact him and ask for support! It shoudl take a lot of time to see what is the problem, maynbe in the font, maybe in the php, js, cookies, browser, who knows...

  10. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @alexvorn2 - this is a WordPress support forum - a reasonable place to ask for help with WordPress related issues.

    If it becomes theme specific, we move to the developer. Have we determined it is a theme issue 100%?

  11. 10and8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, Im using a wordpress theme. I just checked my site in Safari and their is no promblems. Ill shoot them a message to see what they can do. Thanks!

  12. Alexandru Vornicescu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I know that this is a support forum, I just said that the developer of the theme is the one that can actuality help in this case.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic