WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

tiny mce error on post page, no visual icons (5 posts)

  1. gateway
    Member
    Posted 7 years ago #

    so I upgraded to 2.1 today followed the upgrade docs word for word, everything went fine, how ever when i go to write a post im missing the visual icons and firebug reports a few errors.. I have upgraded 3 WP blogs to wp and havnt seen this issue. I went ahead and nuked wp-admin and wp-includes and re-uploaded them but im seeing the same three issues im not sure how to go about fixing these.

    invalid flag after regular expression
    [Break on this error] <b>Warning</b>: file_get_contents(/usr/home/http/www.ibareitall.com/wp-includes...
    tiny_mce_gzip.php (line 2872)
    realTinyMCE is not defined
    [Break on this error] tinyMCE = realTinyMCE;
    tiny_mce_gzip.php (line 43)
    realTinyMCE is not defined
    [Break on this error] tinyMCE = realTinyMCE;

    in my html view source i see that the js is loaded

    <script type='text/javascript' src='http://ibareitall.com/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce_gzip.php?ver=20061113'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://ibareitall.com/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce_config.php?ver=20061113'></script>

    im not sure what to do :(

  2. Douglas Karr
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've got the same issue. Not sure...

  3. xinfo
    Member
    Posted 7 years ago #

    Most of them have same issue along wit share-this plugin image also disappear i think it may be server issue.

  4. katosh
    Member
    Posted 7 years ago #

    Check if under Users -> Your Profile if the WYSIWYG-Editor is checked so it is on. If not, check it and save changes.

  5. jazzle
    Member
    Posted 7 years ago #

    My issue was resolved by removing all the plugins.
    Am in the slow process of bring them back one by one, but haven't found the culprit yet.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.