WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Timthumb is Not Working Please Help (11 posts)

  1. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    i love the script and using also in my site

    but the problem is some images are show and some is not

    so, what was the problem ??? can you guide me Please ??

    my site is http://www.thesmartconsultant.com/

    IN Featured Banner and Latest Post it appear but left sidebar in tab widget it's doesn't appear
    I use Latest TimThumb Version 2.8.11 WP 3.5.1
    i also do everything like cache folder PERMISSION 777 also timthumb.php PERMISSION 777 also clean cache folder and create new folder but can't get result
    Also Check in timthumb-vulnerability-scanner But Can't get result.

    in my theme function.php file code is here

    [ Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. ]

    // Tabber: Get Most Popular Pos
    
    <?php
    				$thumb = get_thumbnail($post->ID, get_theme_mod('thumb_key'),get_theme_mod('thumb_key'));
    
    				if(!$thumb)
    					$thumb = get_bloginfo('template_url').'/images/default-thumb.gif';
    
    				$url = get_bloginfo('template_url').'/timthumb.php?src='.$thumb.'&h='.$size.'&w='.$size.'&a=t&zc=1';
    				echo '<a title="'.the_title_attribute( 'echo=0' ).'"><img width="'.$size.'" height="'.$size.'" src="'.$url.'" alt="'.get_the_title().'" /></a>';
    			?>
    
    // Loop File is 
    
    <?php
    				$thumb = get_thumbnail($post->ID, get_theme_mod('thumb_key'),get_theme_mod('thumb_key'));
    				$width = get_theme_mod('thumb_width');
    				$height = get_theme_mod('thumb_height');
    				$auto = get_theme_mod('thumb_auto');
    
    				if($thumb) {
    					if($auto == 'Yes')
    						$url = get_bloginfo('template_url').'/timthumb.php?src='.$thumb.'&h='.$height.'&w='.$width.'&a=t&zc=1';
    					else
    						$url = $thumb;
    
    				} else {
    					$url = get_bloginfo('template_url').'/images/default-thumb.gif';
    				}
    
    				echo '<a href="'.get_permalink().'" title="'.the_title_attribute( 'echo=0' ).'"><img width="'.$width.'" height="'.$height.'" src="'.$url.'" alt="'.get_the_title().'" /></a>';
    			?>

    Please help me to solve this issue ???

    where i mistake ???

    Thanks in Advance !!

    Paresh Chauhan WebsiteVala

  2. Sandra l***
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks as if the missing images are still hosted at wordpress.com (i2.wp.com, that's where timthumb is searching for your images) while your own blog is hosted with hostgator. For safety reasons wp.com will not serve your image (although I can see they are still hosted there but also on your hosting space).

    Is this possible you moved your site way from wordpress.com but forgot - in the process - to tell timthumb to get your images from your new hosting space?

  3. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear Sandra
    Thanks for the fast reply
    the images are also in this directory also ??
    but i also face problem with 12.wp.com i don't know how it's appear their
    would you advice me how i remove this

    Thanks
    WebsiteVala

  4. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear Sandra
    Thanks for Fast Reply :)
    those images are also in media directory and i also face this i2.wp.com
    i don't know how it comes.
    would you help me how i remove this and how i display this images.

    Thanks
    WebsiteVala

  5. Sandra l***
    Member
    Posted 1 year ago #

    Do you use Photon or Jetpack? http://jetpack.me/support/photon/

  6. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes i use it Jetpack
    so, what to do now ???

  7. Sandra l***
    Member
    Posted 1 year ago #

    Then, this is a wordpress.com thing. You should get help from them.

  8. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    how i can reach their support ?
    could you provide me link for their support ??

    Thanks
    WebsiteVala

  9. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    i just deactivate Jectpack and Re-Activate
    and now in image string remove this i2.wp.com
    you can also check that
    now i saw this
    http://www.thesmartconsultant.com/wp-content/themes/daily/timthumb.php?src=http://www.thesmartconsultant.com/wp-content/uploads/2012/06/listening.jpg&h=42&w=42&a=t&zc=1

  10. Sandra l***
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now it's no longer a timthumb issue but a theme issue. And I see you are using a paid theme. Commercial themes are also not supported here. You have to seek help with the company that builds this theme. Sorry.

  11. websitevala
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear @sandra
    Thanks for the Help

    Thanks Again
    WebsiteVala

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags