WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

wp-greet
[resolved] Thumbs not showing, cards not received (7 posts)

  1. Marples
    Member
    Posted 1 year ago #

    The thumbnails of my cards are not showing, only a box with the image name.

    The cards are also not being received, I've tried SMPT and PHP can any ideas?

    http://marlenewatsonart.com/postcards-2/

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-greet/

  2. tuxlog
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello Marlene,

    Please recreate the thumbnails in NGGAdmin Dialog and watch out for error messages.
    I have just sent me an ecard from your site and will see if I get it.

  3. Marples
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still not able to send an ecard from my site, is there anything that you can do to help me with this?

  4. tuxlog
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Well, maybe you can describe it a bit more into detail.

    Did the thumb recreation work?
    What are the messages in your log file?
    Do you receive other emails from wordpress?

    What exactly did you try?

    It is just guessing without any further information.

  5. Marples
    Member
    Posted 1 year ago #

    I fixed the create thumbnails,
    Dont know how to see log file,
    I do receive other emails from WordPress.
    I tried sending myself a postcard, and sent one to a friend, they weren't received. I dont know what else to try, but I'd sure like to get this working.
    Hope you can help.

  6. tuxlog
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hello Marples,

    well, the whole process now looks good for me. The only thing is that the emails can't be send. And as you said you get emails from wordpress so it is hopefully only a config problem.

    When you use SMTP mail. did you edit the phpmailer-conf.php file?
    you should add your credentials for the smtp server and you have to remove the // in front of the user and password lines.

    You provider should have published some information about the necessary SMTP settings.

  7. Marples
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, I configured the SMTP setting and now it's working great!

    Thank you for all the help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic