WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Thumbnails not working (4 posts)

  1. limekex
    Member
    Posted 6 years ago #

    Been upgrading to WP 2.5 and just now 2.5.1. But had the same problem since I change from 2.3 to 2.5.

    The new imageuploader, and the corrensponding insert gallery or even insert image into post, always retuns with fullsize images in post.

    Even though I still check the thumbnail/preview radio button before inserting into post.

    I see some thumbnails beeing generated when I look in the folders, but it just don't seem to take use of them. my WP isn't made for images larger then thumbs, and it's mainly text, with some references to images with the help of thumbs and lightbox.

    I see the class in the code is refering to "alignnone size-thumbnail wp-image-149" but the size function here isn't working for my sake

    Anyone else with the same problem?

    Take a look at http://husbygging.karianne-elise.no/ (the posts before 13 of april is older post made with 2.3.x and is working fine)

  2. kgarrison
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the exact same issue. I have recopied all the files, double checked all the settings. I also have 4 other wordpress sites all running the same set of plugins and they all work perfectly. I'm not sure why this one is misbehaving and it sucks because I use tons of images in it so I have to manually edit every image src tag.

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I found that the PodPress plugin was causing this problem. I had the same problems in 2.5.1 and also 2.6 after upgrade. I disabled PodPress and the thumbnails began to work properly.

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    Also, see this post http://wordpress.org/support/topic/163613?replies=14 for a simple fix to fix PodPress. Look for post from 'thienhoang'.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic