WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Snazzy Archives
Thumbnails not showing (5 posts)

  1. TraciBunkers
    Member
    Posted 10 months ago #

    This plugin used to work fine for me, but the thumbnails no longer show. I disabled all of my plugins to see if there was a conflict, but that didn't help. I also rolled back to the previous version, and that didn't help. So, it seems like it's not compatible with wordpress 3.6.1? I'm not sure when the thumbnails quit showing for me.

    here's a link to my archives page:
    http://tbunkers.com/19DrJro

    I've used firefox firebug to try to see if I needed to change something with the CSS, but that doesn't seem to be the case. I can see the URL for the thumbnails:

    element.style {
        background: url("https://www.tracibunkers.com/blog/wp-content/uploads/snazzy/4178-67b2620f1171e3871f43bd57cd9a2644-110.jpg") no-repeat scroll center center rgba(0, 0, 0, 0);
        border: medium none;

    and when I hover over that code in firebug, I can see the thumbnail. So why isn't it showing on my site?

    http://wordpress.org/plugins/snazzy-archives/

  2. TraciBunkers
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm not sure what is going on--there seemed to be an issue with http vs https--I've deactivated a plugin & reactivated it--the images are showing now. But I've got all the same plugins & settings that I had before, so not sure why it's wprking now. I'll keep checking it over the next few days.

  3. TraciBunkers
    Member
    Posted 10 months ago #

    I checked this morning, and it wasn't working again--the whole page was blank, which is what was happening before. I think the problem is with the Bit.ly Official WordPress plugin. I set it up to load after the snazzy archives plugin, and so far, that seems to have fixed it. I was able to set the load order with the Plugin Organizer plugin.

  4. TraciBunkers
    Member
    Posted 10 months ago #

    Well shoot. It wasn't working again. I deactivated the bit.ly plugin, and it started working. I reactivated it and set it to load after the snazzy archives, and it didn't work. Not sure why that made it work before.

    So, with the Plugin Organizer plugin, I made a filter so that on the snazzy archives page, the bit.ly plugin doesn't load. It's working again. I'll try to remember to keep an eye on it.

  5. TraciBunkers
    Member
    Posted 6 months ago #

    The thumbnails aren't showing for most of the posts, but are for some. I realized they aren't showing for the posts that have a featured image set for it. But on the posts where I forgot to show a featured image, the thumbnails show. Is there a way to get them ALL to show? I really like the look of it, but I want thumbnails.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic