WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Thumbnails magically appearing on all pages (31 posts)

  1. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    I noticed today that any image that has ever been assigned to a page is now appearing at the bottom of every page of my website. I don't know how they got there or how to make them go away. I recently installed and activated WP User Frontend plugin. That's the only change I've made. Any ideas, anyone?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of assistance.

  3. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I can't see any problems with images on either of those urls using Firefox 15 or IE9. Have you tried using another browser? Another computer?

  5. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I have tried 2 different computers with Firefox, IE, and Chrome.

    There are 10 images under 'Reserve Your Seat Now' that should not appear on this page:
    http://globalebookawards.com/awards-ceremony-2012/

  6. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    The source is showing:

    <ul class="wpuf_customs">

      <ul class="wpuf-attachments">
    • <a href="http://globalebookawa.....
  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Ah! Those images! Sorry - I thought they belonged there. That wpuf_customs class isn't coming from WP itself, so it must be coming from your theme or perhaps a plugin. Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  8. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    the class is calling to "wpuf_", which is the WP User Frontend plugin that I recently activated. I need to keep it activated so I am looking for a fix to this WP User Frontend plugin specific issue I suppose.

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Probably, yes. Is the problem only present on pages that you have edited using the WP User Frontend plugin? There are alternatives to that plugin, you know.

  10. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, the problem is NOT related to the pages of user posts. It has somehow hijacked all the pages of the site!

    This is the second plugin I've attempted to get working for user related posts so I would really like to keep it working!

  11. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm, I wonder if the website became confused as i was testing as a user and going back and forth between subscriber and administrator? I was logging in and out as both as I tested the plugin... That would be really strange since as a user/subscriber I didn't even have access to other pages within the admin area.

    I really like this plug in and I have it all set up and working well after several hours...

    I really need to find a fix.

  12. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I deactivated the plugin... images gone... deleted by test user profile... reactivated... images back! This is defiantly directly related to this plugin.

    Any fixes suggestions is appreciated.

  13. Tareq Hasan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Make sure if you disabled the option "Show attachments in the post" from "Others" tab of the plugin settings.

  14. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tareq, That worked; however, now obviously no images are showing in the user's posts! Is this a bug? What is the point of having a feature that allows users to upload images if you have to turn it off in order to avoid having the plugin insert thumbnails throughout the other pages of your website?

  15. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tareq,

    I just realized that I emailed the developer of this plugin earlier and that's YOU! Thanks for responding to this post; however, I assume from your reply that there is no better solution to removing unwanted thumbnails from appearing on all the pages of my website as a result of this plugin?

  16. Tareq Hasan
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you want to show attachments only on posts, not on pages, you could do that.

  17. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please clarify? Is this a WP User Frontend plugin setting or a wordpress setting?

    At this point, I'm considering removing all images attached to pages and hard coding images into the pages. Not ideal, especially for clients who want to be able to maintain their pages and use the insert media feature. If you have a better solution, your input is appreciated.

  18. Tareq Hasan
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you want to show on posts only, here is the hack:

    Find the line 554 on wpuf-functions.php, it has this:
    if ( $show_attachment == 'on' ) {

    Add the following code after that line:

    if( $post->post_type != 'post' ) {
        return $content;
    }

    You are good to go

  19. littlefishfx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tareq,

    Problem with the above is that it still causes attachments on the bottom of post as well as anything embedded within the post.

    Essentially we need a solution from WP Front End that will allow users to insert images into the post instead of the attachment setting

    LF

  20. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Tareq,

    This appears to have cleared up the issue for me.

    LF, I'm not sure what you mean by "still causes attachments on the bottom of post as well as anything embedded within the post" as I'm not seeing anything, but will followup if I do.

  21. Tareq Hasan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah, that would be the right solution. I am not getting time to work with these things, busy times.

  22. littlefishfx
    Member
    Posted 1 year ago #

    I will try and explain as best as I can.

    Assuming you have two types of post, one submitted by a user (A) and one written by yourself (B).

    If in B you embed images, then delete these images and embed other images, you will not only see your embedded image but at the bottom of the post you will also get everything attached to that post.

    Although posts in the style of A will look ok, the B posts won't. I have turned this off on our site but can turn it on to demonstrate

    LF

  23. littlefishfx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having looked at this I suspect the actual issue is that on Firefox and IE the upload/insert button doesn't show and therefore I was trying to find a work around using attachments.

    Just checked on Chrome and it works fine on that.

    LF

  24. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tareq,

    LF is correct. All posts created by an admin appears to have the same issue as before. Thumbnail images that are attached to the post are being inserted 'magically'. I am experiencing this on Firefox, Chrome, and IE.

    http://globalebookawards.com/other-best-illustration-in-childrens-fiction/simon-and-the-solar-system-by-derek-the-ghost/

    Please help us find a fix.

    Thank you,
    OCD

  25. littlefishfx
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you used the embed facility to insert images into the post instead of attachments this would solve your issue (although the upload/insert link/image isn't visible unless on Chrome). I imagine solving this is somewhat easier than solving the attachment issue.

    OCD, not sure whether you have to use the attachment option?

    LF

  26. Digital 805
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, we need users to be able to attach images... not sure what embed facility you are referring to. This should really just work the way it's intended, don't you think?

  27. jman057
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi I was just wondering if anyone had found a solution/workaround for this yet? I have the same problem. I have tried a few strategies but at best I get short-term results and the images reappear at the bottom of the page/post after about 24 hours. Exporting all content and importing it back as a user other than admin worked for a little while. I also tried a fresh install of wordpress on another domain, installed WP User Frontend only, then imported my posts and pages and found the error occurred immediately, so can't be a plugin conflict issue. Could it be something server-side causing this (doesn't happen on my local install using InstantWP)? relocating the website seems like a mission but if it will work then could be worth a shot.

  28. Tareq Hasan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Make sure if you disabled the option "Show attachments in the post" from "Others" tab of the plugin settings.

  29. Digital 805
    Member
    Posted 11 months ago #

    This is not a solution. Users need to be able to include attachments in their post... that's the whole point of the plugin. Essentially it is broken if users are not allowed to have attachments.

  30. jman057
    Member
    Posted 11 months ago #

    I tried purchasing the premium version and the problem went away. Also, the premium is a LOT BETTER than the free version in many other ways, and support is excellent, so highly recommend the investment if this is an important feature. Cheers

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic