WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Thumbnails load as 1 column (page fade-transition problem) (4 posts)

  1. Jonny MacEachern
    Member
    Posted 1 year ago #

    Clicking http://judique.info/gallery works fine.

    But when I start from a different page such as my index, and then go to Gallery, the thumbnails stack incorrectly. I'm not sure if I configured something incorrectly or if it's just incompatible with this theme (Central) without making some changes, but I'd appreciate some help (even an alternative to nextgen). Thanks.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. Jonny MacEachern
    Member
    Posted 1 year ago #

    I should probably add that you need to refresh the page from the index (http://judique.info) and then go to the Gallery in order to replicate the issue.

  3. Jonny MacEachern
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just disabled the page-fade to solve the problem. I know it's hard to solve now that I've done that, but if you happen to have an idea of what's causing it then you can share, but this works for now.

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Jonny: You said you disabled 'page-fade' to solve the problem? Is that a plugin? Or you referring to a specific options somewhere?

    Apart from that I just wanted to point out that many people we've seen with single columns of thumbnails are having an issue with caching plugins. If you have a caching plugin installed, it's likely that's the source of the problem. It's basically a conflict, and one that we're working on.

    You can see details here:

    http://wordpress.org/support/topic/images-all-in-one-column?replies=39

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic