WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Thumbnail URL not getting base URL (2 posts)

  1. macharborguy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just ran into an issue where the built in Media Uploader is not appending the base URL of my blog to the URLs of files I upload with it.

    When I upload an image, the File URL appears as...

    http:///wp-content/uploads/...

    Since there are three slashes at the start, i can only assume that there is something killing the site url from being written. I did move this site from another server (the site is not live yet, and is still in a testing/development phase).

    update: upon further inspection, the GUID of the uploaded images DOES show the full URL, rather than http:///, it shows http://mydomain.com/ at the beginning of the URL.

    I am thinking now that it might be an issue with a plugin. Ill post another update once i find which one it is. Weird that it is blocking it from within the preview section of the Media Uploader after the image is uploaded too.

  2. macharborguy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Found that it WAS a plugin that was causing the issue.

    Parallelize is a plugin that will allow you to set up your own CDN of sorts, spreading media across different URLs/hostnames. If you enable it but forget to add at least your default host name to its settings, Parallelize will simply remove the current hostname in an image URL rather than use your main hostname by default.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.