WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Related Posts
Thumbnail Issue (20 posts)

  1. Kstylez
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    So i use a plugin called Video Thumbnails that pulls an image from youtube videos and puts it in my media library but for some reason i cant get any images to show on the related post plugin. I set the custom field to look for the Video Thumbnails but no dice. I even changed my images so they are all in one upload folder instead of separated by date and still no luck .. Any suggestions would be greatly appreciated ...
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey, thanks for reaching out & we'll gladly help you out, but in order to do so, we are going to need a bit more information on what's going on — any chance you could send us the link to the blog in question, so we could have a closer look?

    We really need to know what we are dealing with in order to help you out. Any additional information will be more than appreciated!

    Let us know!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  3. Kstylez
    Member
    Posted 1 year ago #

    The blog I'm currently using the plugin on is http://www.weinnow.com. Any post on there should have an example of my problem.
    Thanks
    Kyle

  4. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Kyle, is there any chance you could set those images as featured? This way our plugin would recognize them and extract them into thumbnails.

    Let me know if this is possible or if you need any kind of assistance!

    Take care!

  5. ltjonline
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey silvoslaf, I use your plugin on all my sites and after upgrading to 2.8 on all but one of them, the thumbnail image is really goofy.

    The 2.7 still has good thumbnails and works fine when I go back to it.

    One of the upgraded to 2.8 sites so you can see the issue is: http://electric-shavers-reviews.com and FYI - all my sites have the thumbnails as featured images and it 's not recognizing them.

    Please advise as to when all his will be fixed.

  6. ltjonline
    Member
    Posted 1 year ago #

    I apologize silvoslaf, the 2.7 and 2.8 both don't work. It's when I go back to the 2.6.1 version that everything works again

  7. Kstylez
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok .. so it has to be in the Featured pic field for the plugin to find it

  8. mljoshua
    Member
    Posted 1 year ago #

    No thumbnail images appearing now that I have upgraded. Same issue half a dozen sites. The sites that I have not updated still show thumbnails.

    How soon is this to be addressed? Should I deactivate and find a diff plugin?

    All posts have featured images as thumbnails.

  9. gh0stmichael
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem here...

    who has the old version?

    2.6 i think..

    it was working fine... until I updated... :(

  10. Daniel Hay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Add another with same problem here

  11. partnowjess
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here, on Seattleglobalist.com!

  12. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey folks, sorry for the late reply — unfortunately we are still investigating what could be the cause of these problems you're experiencing with your thumbnails and it seems that the only viable solution right now is to switch to the older version of our plugin, which you can find on the Developers tab of our plugin page: http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/developers/

    We will keep you posted any new updates we might find along the way, but for the time being I'd like to ask you for your patience — we really do appreciate it! Thanks!

    After all, if these problems persist or if you have any other thumbnail issues, do let us know what's the address of your blog, which version of the plugin you are/were using, and we'll gladly take a closer look at it. Hopefully after all this information we'll be able to get a hold of this problem sooner than later.

    Again — thank you for your continuous patience and support! We're doing our best!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  13. Ken Ottmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same Thumbnailproblem here. Before I updated (from 2.6 to 2.8) evrything went fine.
    After the update several thumbs are switched to default images.
    While trying to find out which articles are effected I clicked through the site. Especially older entries where affected.
    The more I clicked through the site the more original thumbs appeared.

    It seems the thumbs have to be loaded/requested a first time before it shows up the second time a page is loaded...
    Hope you understand what I mean :-)

    You might find some missing thumbs in older projects places on the bottom of the site here:
    http://www.kenottmann.com/category/work/grafikdesign/

    Hope this helps to find the bug...
    Thanks for your plugin and your hard work!

    All the best,
    Ken

  14. Ken Ottmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did some further testing and when I click a missing thumb and load the site a second time the original thumb appears. Seems the thumbs have to be regenerated in some way...

  15. nicoter
    Member
    Posted 12 months ago #

    Uninstalling this plugin now due to this issue and switching to "Related Posts" or "Contextual Related Posts", we'll see which one is better.

  16. thelackof
    Member
    Posted 11 months ago #

    I am having an issue with the thumbnails.
    My website in use is http://www.devilonadinosaur.com

    Thumbnails were showing fine until I updated to the most recent version of this plugin, which was a few weeks ago I think.

    Uninstalling the plugin and then reinstalling doesn't work.. the plugin seems to save all of the previous information that I had in the settings for it, so this might be an issue for what's wrong with the thumbnails.

    I noticed that today, finally, one related article had the correct thumbnail, all others remain custom thumbnails that came with the plugin.

    Have tried other plugins but this one seems to be my favorite, hoping the thumbnail issue can be fixed.

  17. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hey @thelackof, thanks for reaching out, but as far as I can see, your thumbnails are back! :)

    The thing is, our plugin works with WordPress to index all your images again, in order to extract your thumbnails (to put it simply). But this process is being run in different periods, which is why it can take some time to get them back.

    But alas, things seem to be back in order now!

    Do let me know if you have any more questions or if something is not absolutely clear — I'll gladly help!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  18. thelackof
    Member
    Posted 11 months ago #

    Oh man great, thank you!

  19. bloggeratlarge
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm having same problem with thumbs changing out to default image after I upgraded this plugin. My developer has also contacted you and took your advice to roll it back to previous version. We did that some weeks ago and the featured images were restored, but I accidentally upgraded last night and the bug is still not fixed.

    1) how to do I roll back to previous version?
    2) when will you be able to fix it?

    Have a look at this post as an example http://www.bloggeratlarge.com/americas/usa/the-best-music-bars-in-new-orleans/

    Thanks
    Megan

  20. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hey Megan, thanks for reaching out & please accept my apologies for the late, late reply (I'm afraid this summer holidays took its toll — sorry)!

    As for our problem — the only recommendation I can give you right now is to switch back to the previous version of our plugin, which seemed to work flawlessly for you. You can get it on the Developers tab of the plugin page; here's the link: http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/developers/

    When are we going to fix it? Well, that's a good question, since we're battling with different problems right now, which take us longer than we initially thought, but I can assure you we are working as hard as possible to bring you newer features, as well as fixing those that are not working properly.

    It's also worth noting that this problem is a bit harder to tackle than we expected, since there are so many different blog layouts, code modifications and other settings that are making our work so much difficult. But as I said before — we are doing our best! Please bear with us!

    As always, if you have any more questions or remarks on our service — I'll gladly listen you out! Any feedback is more than appreciated!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.