WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ThreeWP Broadcast
ThreeWP Broadcast and WordPress 3.5 (12 posts)

  1. kennibc
    Member
    Posted 1 year ago #

    I recently discovered that this plugin will not work with 3.5. Seems there is a conflict possibly with java. When activated the editor buttons do not appear.

    Are there plans to update this plugin?
    Just wondering. Thank you for such a great plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/threewp-broadcast/

  2. steelmaiden
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am delaying on upgrade to 3.5 until someone comfirms that this plugin will work with it.

    Thank you

  3. graphicpoet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well Steel you did a good thing I updated this plugin without thinking, now I have 200+ sites and this plugin totally belly-flopped. I can no longer choose custom types and it gives me like 10-12 boxes to choose that option where as before you had one box that you seperated your items thusly. (yea I know these boxes are some sort of issue, but can't find the solution) Anywayz this is a new batch of sites so not to bummed just realy really need this plugin to work.

    I even looked for a paid solution and unfortunately this is the best option til now!

    So hope the admin chimes n' on this one...

  4. flynsarmy
    Member
    Posted 1 year ago #

    graphicpoet We have a moderate sized WPMU where the admin drop down is getting a bit too tall with our browser. How'd you solve that with your 200+ site install?

  5. graphicpoet
    Member
    Posted 1 year ago #

    flynsarmy I ignore that main drop down and use a plugin called Multisite Dashboard Switcher, it is designed to act as a multi-admin board switcher but has a neat feature to condense the domains and even alphabetize them by letter so they are neatly grouped, plus you can also use another plugin (Premium) a few bucks from wpebooks named +networks. This plugin allows you multiple groups within your main install so that one admin panel controls a set number you assign.

    That is my next move as I will be approaching 300 in a few weeks.

    Hopes this helps.

  6. flynsarmy
    Member
    Posted 1 year ago #

    graphicpoet thanks for the info :) I'll check it out. FYI you can alphabetize the standard admin drop down with the following:


    //Sort site list alphabetically
    add_filter('get_blogs_of_user','sort_my_sites');
    function sort_my_sites($blogs) {
    $f = create_function('$a,$b','return strcasecmp($a->blogname,$b->blogname);');
    uasort($blogs, $f);
    return $blogs;
    }

  7. graphicpoet
    Member
    Posted 1 year ago #

    flynsarmy Thanks for the (code)tip ;)

  8. Denis Lam
    Member
    Posted 1 year ago #

    This simple fix needs to be implemented in the next update to make it work with 3.5...

    http://wordpress.org/support/topic/custom-post-types-form-broken?replies=5

  9. heyjohnsexton
    Member
    Posted 1 year ago #

    I implemented the fix found here

    http://wordpress.org/support/topic/custom-post-types-form-broken?replies=5

    And it did fix the custom post type page problem.

    However I still cannot get the plugin to actually broadcast anything. I'm on WP 3.5.1., plugin version 1.13.

    Before I publish a post, I check the boxes of the sites I want to broadcast to. When I publish the post, it does not show up on any of the blogs I specified. Also, none of the ThreeWP Broadcast settings are remembered.

    That is, when I hit the publish button and it refreshes the screen with the "Post Published" message at the top of the screen, I can scroll down to the Broadcast meta box and none of the checkboxes are checked, even thought I had just checked them right before I hit publish.

    Also, when I go to the All Posts dashboard, the meta column under the "Broadcasted" heading is blank.

    So I think something is broken that is causing the posts not to be broadcasted at all.

    Does anyone have any insight into what might cause this?

  10. maheujean
    Member
    Posted 1 year ago #

    This plugin is doing strange things in 3.5. When posting a story in one site and the story is for that one site and it shows it was posted from another site, than when you want to edit, it indicates it is a "child" of that another site, what do you do? Can you please fix this plugin, I like it when it works.

  11. Denis Lam
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am surprised how this fix was not implemented in the latest update. Here it is once again:

    http://wordpress.org/support/topic/custom-post-types-form-broken?replies=5

  12. edward mindreantre
    Member
    Posted 1 year ago #

    Should be fixed by v1.15?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic