WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Wapple Architect Mobile Plugin for WordPress
Three simplexml_load_string() errors (5 posts)

  1. helpfulwebhosting
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have just installed Wapple and the settings page has the following errors. What do I do?

    Errors as follows:

    Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /home/visionso/public_html/wp-content/plugins/wapple-architect/admin/options-status.php on line 26

    Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Invalid Dev Key in /home/visionso/public_html/wp-content/plugins/wapple-architect/admin/options-status.php on line 26

    Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/visionso/public_html/wp-content/plugins/wapple-architect/admin/options-status.php on line 26

  2. catnhat
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the same issues.

  3. catnhat
    Member
    Posted 2 years ago #

    It appears to be fixed now. It looks like I activated both Wapple Admin and Wapple toolkit plugins at before entering the dev code. The first time I enterred the dev code, I still got the error. The second time, I went to the settings screen for the toolkit and entered the dev code and it went away. All is good for me now.

  4. shareef790
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi catnhat

    I am having the issues when I installed for WP 3.2.1 - Can you please explain step by step like which one to activate first, and how to get rid of those 3 errors, etc.

    Much appreciate your help
    thanks

  5. shareef790
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh Yes, it is fixed now. I tried to enter the key again and then saved it. Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic