WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Three (3) ads per page (6 posts)

  1. garyploski
    Member
    Posted 6 years ago #

    Good day. Adsense Manager is working properly, I see ad clicks in Google Adsense and I see ads on my page... But only 3. The site is set to display 10 posts per page. To see the 'error' visit swankyveg.com.

    The adsense-manager code has been added to the respective template pages - hence it working (partially). Have I overlooked something in the adsense-manager settings?

    This is part of the code for the main index page:

    <div class="entry">
    <?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <?php if(function_exists('the_tags')) the_tags('Tags: ', ', ', '<br/>'); ?>
    <?php adsensem_ad('swanky-retrobook'); ?>
    </div>

    Thoughts/suggestions?

  2. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

  3. garyploski
    Member
    Posted 6 years ago #

    Did not know that. Thanks for the link.

  4. decarn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Due to adsense policy, I can only have 3 ad units on a page. Anymore and I will get a "The Webpage cannot be found" on site. Is there anyway to prevent it from happening? I do not want to remove the adsense code as the ads will still appear if there aer less than 3 ads on the page.

  5. mutube
    Member
    Posted 6 years ago #

    decarn: Try downloading the latest version of AdSense Manager and seeing if you still get the errors. When there are no ads available you should see a blank space (if it doesn't work try changing the alternate ad settings in the plugin).

    Thanks for the feedback.

  6. Ghalt
    Member
    Posted 6 years ago #

    I do get a blank space. It appears black (which blends with my background) in Firefox, but appears white in IE6.

    I've tried to change google to show black if there are no ads...but since it's not really that there are no ads, it's that this is the 4th ad box on that particular screen...it's showing up a big white box.

    Any thoughs? (using 2.5)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic