WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! (4 posts)

  1. spfarquhar
    Member
    Posted 7 years ago #

    Whilst trying to validate my blog (http://www.dicontas.co.uk/blog/), the XHTML validator is coming back saying it has failed with a few errors. The code is part of wordpress code so I dont know (or want to) mess about with it without good advice from an expert.

    The errors are:

    a) Error Line 44 column 116: general entity "f" not defined and no default entity.

    ...hp?r=' + escape(window.location) + '&f=' + escape(document.referrer);

    This is usually a cascading error caused by a an undefined entity reference or use of an unencoded ampersand (&) in an URL or body text. See the previous message for further details.

    b) Line 44 column 117: reference not terminated by REFC delimiter.

    ...p?r=' + escape(window.location) + '&f=' + escape(document.referrer);

    If you meant to include an entity that starts with "&", then you should terminate it with ";". Another reason for this error message is that you inadvertently created an entity by failing to escape an "&" character just before this text.

    There are other warnings shown, see http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.dicontas.co.uk%2Fblog%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline for more info.

    Can anyone assist???

    Many thanks in advance.
    Stewart

  2. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Firts of all, remove this line from your header:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />

    Secondly, the errors are NOT caused by WP but one of your plugins (something live image? or similar)

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 7 years ago #

    Find whatever is causing that live_image thing to be output, and change it to output '&amp;f=' instead of the current '&f='.

  4. spfarquhar
    Member
    Posted 7 years ago #

    fixed the XHTML error. This error was caused by the 'Live' v0.2 wordpress plug-in. It was a nice to have plug-in so I simply deactivited it and my page now validates fine.

    thanks for your input

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.