WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Thickbox gif animation remains on screen (6 posts)

  1. stevesideas
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Guys,

    Happy New Year.

    Im using wordpress 3.5. I am also using lightbox plus. After selecting a project image from the front screen and then selecting one of the images on a page, the images expands fine but when I close it down again the loading animation and black fading remains.

    My website is at: http://www.stevesideas.net

    I'd really appreciate some help with this.

    Thanks

    Steve

  2. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    This error looks revealing;

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not found) http://www.stevesideas.net/wp-content/themes/gallerypro/thickbox.css?ver=3.5

  3. stevesideas
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for looking.

    I'm a big noob when it comes to wordpress/websites in general. I've checked out this link: http://thickbox.net/ and have downloaded the thickbox.css file and placed it into the gallerypro folder. The thickbox.js file is in the js folder.

    I checked the js path as shown in on the thickbox site and this is correct.

    I've checked the path for thickbox.css but do not know where to insert the path as shown in thicbox.net.

    So far the same thing still happens.

    I'd be interested to know how you can see the error because no errors appear for me..

    Thanks

  4. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try disabling plugins to explore whether any could be conflicting.

  5. stevesideas
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried disabling all plugins and although it changes the look of the loading bar the bar still remains with the faded dark background. I have to click on the screen to remove it.

    I did try using just text links instead of picture links and it seemed to work fine. I do however need picture links so that's not an option for me.

  6. stevesideas
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also tried using a different theme and everything worked fine so I guess this is specific to GalleryPro.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic