WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP RSS Multi Importer
[resolved] There were no new feed items to add. Not True (25 posts)

  1. garystriplett
    Member
    Posted 11 months ago #

    I use a Fedora OS and upgraded from FC17 to FC19. All worked perfectly prior to this upgrade. Now, when I press the "Click to Fetch Feeds Now" button, I get "There were no new feed items to add.". During this query, the site stalls until the "There were no new feed items to add." message appears. This is not true as articles from the 100+ feeds to be queried have new items every few minutes.

    What's in CRON output:
    Next due (GMT/UTC) Schedule Hook Arguments
    Aug 22, 2013 @ 11:35 (1377185717) Once Every 10 Minutes wp_rss_multi_event_feedtopost
    Aug 22, 2013 @ 11:44 (1377186264) Once Daily yoast_tracking
    Aug 22, 2013 @ 11:47 (1377186473) Once Hourly wp_rss_multi_event
    Aug 22, 2013 @ 14:02 (1377194573) Once Daily wp_scheduled_auto_draft_delete
    Aug 22, 2013 @ 17:18 (1377206299) Twice Daily wp_version_check
    Aug 22, 2013 @ 17:18 (1377206299) Twice Daily wp_update_plugins
    Aug 22, 2013 @ 17:18 (1377206299) Twice Daily wp_update_themes
    Aug 22, 2013 @ 17:18 (1377206307) Once Daily wp_scheduled_delete
    Aug 23, 2013 @ 7:31 (1377257471) [W3TC] Minify file GC (every 86400 seconds) w3_minify_cleanup
    Aug 23, 2013 @ 10:21 (1377267690) Once Daily akismet_scheduled_delete

    CRON is working. Update notification and etc arrive as normal. New articles, however, are posted between the hours of 10PM and 2PM, ever 30 minutes instead of 10 minutes, as I have set in the "feed to post" options.

    Pages with [Shortcode] work perfectly and retrieve current feeds correctly.

    Very difficult for me to decide if it is a problem with the system "time", anacron, a combination or the way your plug-in determines time... or something else entirely.

    Any ideas? Thank you, Mr. Weiss.
    bd.summit.net/articles

    http://wordpress.org/plugins/wp-rss-multi-importer/

  2. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    i'm trying to isolate a possible bug in the most recent update...if you want, here is a link to the previous version

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3132388/wp-rss-multi-importer.zip

  3. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    Allen,
    Thank you for your recent updates. The recent version functions very well. I have found only one issue:
    On the "Feed to Post" tab
    Target Window (when link clicked, where should it open?) "open in same window" or "open in new window" will only open in the same window, regardless of which is selected.

    Thank you.

  4. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Not sure this a bug, as you can see here I can change which window opens by selecting the option

    http://www.screencast.com/t/z7Cp7UOnI

    What I do know, however, is whether this will work or not depends on the browser settings...are you sure your browser isn't set to open one way or another?

  5. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    I can look at articles posted some time ago with "Open in New Window" selected and it does open those older posts in a new window/tab. ie http://bd.summit.net/blog/2013/08/networking-sbcs-run-linux-on-multicore-i-mx6-socs/

    If you haven't found this to be an issue with the latest release, then I will look at other possible reasons why the target="_blank" statement is not functioning.

  6. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Not sure what to say..if the hyperlink has target="_blank" then it should open in a new window (or tab, depending on how your browser works).

  7. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    The Firefox "Inspector" shows no target="_blank for links in new posts. So, either the statement wasn't placed in the page code while posting or it has been removed subsequently. This is why I ask you to be sure that you have found no problem with this feature in "WP RSS Multi Importer". If not, then I will look elsewhere for something that is removing the target="_blank statement from posts.

    Thank you for your kind assistance.

  8. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    Follow-up:
    If I manually edit a post and add target="_blank to links, they will open in a new tab/window.

  9. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    hmm...do you have any plugins that could be doing this...usually its a plugin that is running javascript and changing the hyperlinks.

  10. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have no plugins that have, in the past, caused this problem as links would open in a new window/tab. It is possible that an upgraded plugin may perform differently.

    However, I have been looking through import_posts.php and found class="colorbox".

    if($targetWindow==0){
    $openWindow='class="colorbox"';
    }elseif ($targetWindow==1){
    $openWindow='target=_self';
    }else{
    $openWindow='target=_blank";
    }

    This seems to be what is rendering:

  11. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    can you show me a url where this is happening on your site?

  12. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    actually, do you have the option for putting videos into an iframe checked? If so, turn that off and see if you still have the problem.

  13. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes, I do have the video iframe checked and that works well.

    I have commented out $openWindow and placed target="_blank" directly in import_posts.php as such:

    //$myLinkTitle='<a href='.$myLink.' '.$openWindow.'>'.$myTitle.'</a>';  // change how the link opens here
    
    $myLinkTitle='<a href='.$myLink.' target="_blank">'.$myTitle.'</a>';  // change how the link opens here

    This now creates posts with the target="_blank" intact rather than class="colorbox"

    I can keep searching and find the problem, but this fix is working for me.

    Is there anything I can do to help?

  14. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    no..I'll fix the problem...it's tricky because this came from the code to allow people to embed videos, so I'll need to find a way to make both work.

  15. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you very much for helping me with WP RSS Multi Importer on . Please let me know if there is anything I can do.

  16. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    ok..try replacing these two files

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3132388/import_posts.php

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3132388/excerpt_functions.php

    I think this should solve the problem..let me know if it doesn't.

  17. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    I've replaced these two files on http://bd.summit.net/articles and will wait 10 mins. to see the new posts results.

  18. garystriplett
    Member
    Posted 10 months ago #

    This seems to have resolved all issues that I've experienced. Everything else works exceptionally well, is a great asset, and a pleasure to use.

    Thank you!!

  19. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Great to hear.

  20. atreyou78
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,
    could I have the old version of the plugin as weel.
    link doesn't work anymore.

    (same issue for me)

  21. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Do you have the latest version of the plugin?

  22. atreyou78
    Member
    Posted 10 months ago #

    yes I have the latest one. ( I'm a new user )

  23. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    ok..either wait until Tuesday when I push the next update or download and replace these two files (if you don't know how to do this, let me know)

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3132388/pluginfiles/import_posts.php

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3132388/pluginfiles/excerpt_functions.php

  24. atreyou78
    Member
    Posted 10 months ago #

    I replaced it, but it's not working also. :(

    maybe my feed are so wrong that they could'nt be imported properly.

    http://www.jobijoba.com/fr/rss?what=jeux-video.xml
    or
    http://emploi.afjv.com/afjv_rss.xml

    don't know but I have still the " There were no new feed items to add. "

  25. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    go into the posts section of wordpress..see if you have items in trash..if you do, delete the trash, then try again to fetch the feeds

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic