WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme,uploaded and shows in directory,but not available (6 posts)

  1. HeleneWLDGD
    Member
    Posted 5 years ago #

    I can see that I have correctly downloaded the theme into the contect folder, and it appears there with the other themes. But when I go to the "Design" and "Theme" tabs, it is not there with the default themes. Help please?

    Thanks,
    Helene

  2. chelle165
    Member
    Posted 5 years ago #

    Is it missing any files? Do you see an error at the bottom of the theme page that says there's been an error?

    Another possibility is that when you unzip a theme it will be inside another folder - you'll want to upload only the folder that opens directly to the theme files - if it's a folder inside a folder it most likely won't show up.

    Good luck!

  3. HeleneWLDGD
    Member
    Posted 5 years ago #

    I think the problem is that it downloads, but does not extract. The bar that says, 'extracting' remains empty, and if I click 'next', it says 'no files to extract'!

    Thanks for giving me a hand,
    Helene

  4. figaro
    Member
    Posted 5 years ago #

    Make sure you are uploading it properly. See the following for step-by-step directions on properly uploading a theme.

    http://educhalk.org/blog/?p=91

  5. HeleneWLDGD
    Member
    Posted 5 years ago #

    OK....after the 5th try of apparently doing the same thing, it DID extract.

    There is mo error of any kind, it just doesn't show up at all on the 'theme' page.

    The folder configuration is this:

    C:\Documents and Settings\Helene\Desktop\wordpress-2.7\wordpress\wp-content\themes\sliding-door

    I downloaded the theme to the content theme folder as per the instructions at the bottom of the theme page.

    If I open that folder I see files like sidebar, content, etc.

    I still don't have the theme show up on my theme page though

  6. HeleneWLDGD
    Member
    Posted 5 years ago #

    I do not appear to have a nested directory:

    C:\Documents and Settings\Helene\Desktop\wordpress-2.7\wordpress\wp-content\themes\sliding-door

    In one of the videos that showed that the image of the theme showed up but then when clicked on, the page was blank. That is not what is happening....I don't get the image at all. It doesn't show up.

    Any other suggestions? (and thanks!)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.