WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme Twenty twelve css colors won't change since updating to newest version (11 posts)

  1. Mandipdx
    Member
    Posted 1 year ago #

    a:link {
    color:#D72027;
    }
    
    a:visited {
    color:#000;
    text-decoration: none;
    }
    
    a:hover {
    color:#91D9F7;
    }

    I can't get the links to change color since I updated both WP and Twenty-Twelve theme. I have made edits onto a child theme. I can't even get changed to show up when inspecting the code on screen.

    http://mandiellefson.com/ "Read More >>" is where you can see it, but no links other than the menu and breadcrumbs are change being shown. Thanks in advance!

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you clear your browser's cache?

  3. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    please use a browser inspection tool to find out how the other links get formatted;
    those other links might get formatted by more specific styles in the parent theme, and might need the same more specific styles to change the color in the child theme.

  4. Mandipdx
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Andrew I did clear the cache on the website caching plugin and on the browser.

    @alchymyth What you are saying makes a lot of sense, but I don't know what each of them styles are. I have tried this for the body, but I don't know what the code would be for the other items. Let me see if I can find more items to include.

  5. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What do you mean "Read More >>", where is that text?

    I can see your CSS working on ">> Read On… >>". What specifically doesn't work?

  6. Mandipdx
    Member
    Posted 1 year ago #

    The link colors don't show up red and blue on rollover

    a:link {
    color:#D72027;
    }
    
    a:visited {
    color:#000;
    text-decoration: none;
    }
    
    a:hover {
    color:#91D9F7;
    }
  7. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Sorry I can't experience your issue.

  8. jb12
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have the same problem. Did you figure it out?

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    @jb12: As per the Forum Welcome, please post your own topic.

  10. jb12
    Member
    Posted 11 months ago #

    Sorry esmi

  11. Mandipdx
    Member
    Posted 11 months ago #

    @esmi some links changed some didn't. The updated messed it up, but I am redesigning so not a huge deal. I think you just have to go through the selectors and call them out one by one. My tech speech isn't so great I know. Good luck!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic