WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Thematic
Loads of debug messages in WordPress 3.3 (7 posts)

  1. pan69
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. Getting loads of these ones using Thematic on WordPress 3.3. Using Thematic version 0.9.7.7:

    PHP Notice: wp_enqueue_script was called <strong>incorrectly</strong>. Scripts and styles should not be registered or enqueued until thewp_enqueue_scripts,admin_enqueue_scripts, orinithooks. Please see <a href="http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Debugging in WordPress</a> for more information. (This message was added in version 3.3.) in wp-includes/functions.php on line 3587

    http://wordpress.org/extend/themes/thematic/

  2. peredur
    Member
    Posted 2 years ago #

    Either a theme or a plugin is calling wp_enqueue_script() incorrectly. It looks as though the calling conventions have altered in 3.3, or at least the error reporting has altered.

    The way I'd go about finding the problem would be to:

    • Change the theme to one of the standard ones and see if that gets rid of the errors. If it does, you know it's the theme that's causing the trouble. Either get the developers to fix it, or change to another theme
    • If the theme's OK, deactivate your plugins one-by-one until you find the one that's causing the error. The fix is the same, in principle: either get the developers to fix the plugin or find another plugin

    Or you could revert to an earlier version of WordPress, but I wouldn't recommend that, even assuming you have full backups.

    Cheers

    PAE

  3. pan69
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi PAE. Thanks for your comment.

    The problem is in the Thematic theme. I was hoping that the developers would be following these forums, that's why I posted it here.

  4. peredur
    Member
    Posted 2 years ago #

    They have a forum:

    http://themeshaper.com/forums/

    Their web site says:

    If you’ve got a problem with a ThemeShaper Theme you can find help from Ian, Chris, Gene, and the rest of the Thematic community in the ThemeShaper Forums.

    HTH

    PAE

  5. Gene
    Member
    Posted 2 years ago #

    And the forum has changed locations...

    ThematicTheme.com Forums

    -Gene

  6. sfrangos
    Member
    Posted 2 years ago #

    We have a guide for you listing all the changes for the newly released Thematic 1.0.1 (05.30.12), here: http://thematicmondo.com/thematic-theme-framework-update-new-home/

    Such great work by all the developers and community... a big thanks!

  7. Tijhaart
    Member
    Posted 2 years ago #

    @sfrangos, thanks for the update, really helped me.
    I saw that the filter: 'thematic_create_stylesheet' was removed, so I had to adjust some things in my child theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags