WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

theme suddenly stopped being responsive (6 posts)

  1. mila_
    Member
    Posted 6 months ago #

    For one of my sites I'm using a responsive theme, it all works fine.

    I installed the theme on another account too (a multisite), and copied all the custom code to the child theme. When I checked, the theme turned out not to be responsive on this domain.

    I've checked the site, using the parent theme, but nothing changes.

    Does somebody have a clue?

  2. Mrinal Kanti Roy
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Mila,

    Share the site links here, I think in new site you missed some codes from the old site. Please re-install the theme again via FTP or WP Uploader.

    Thanks!

  3. mila_
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Mrinal,

    Thanks! Is it possible to send you a private message with the link? The website is for a client..

    Mila

  4. Mrinal Kanti Roy
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Mila,

    Sharing email address in WP forum is not allowed, at first use the re-activating process then check for the issue. If not resolves then share your website url with bit.ly (url shortner service). After finding the solution delete the bit.ly url from your account.

    Thanks!

  5. mila_
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi Mrinal,

    I've tried to re-install the theme, but it did't help. You can view the link in my profile.

    Thank you!

  6. mila_
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi,

    I just figured it out! It had something to do with a plugin, I never noticed the message about the required plugin, maybe it showed up after the re-install..

    Thanks for your help!

Reply

You must log in to post.

About this Topic