WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme-specific widgets not appearing (5 posts)

  1. zkvvoob
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello all,

    I've recently installed Yootheme's Expo theme on my wordpress blog/site. The problem is that I think the theme has to have its own widgets, but I can't see them on the Admin widget board. (Here's a demo of the theme, you can see for yourself how many modules it has, but I can't find how to use them: http://yootheme.com/demo/themes/wordpress/2010/expo/?page_id=69 )

    Has anyone experienced a similar problem? Do you know how to resolve it?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    You need to ask Yoothemes about this.

  3. caming
    Member
    Posted 3 years ago #

    did you have any luck with yoothemes? i'm considering pure, but you aren't the first person to complain about what seems to be an overly complex framework/theme package.

    let me know!

    thanks ~

  4. zkvvoob
    Member
    Posted 3 years ago #

    Frankly speaking, the theme I'm using (Expo) is great. And their framework is not so bad. In all other aspects it is quite good, actually. I just couldn't figure out how to configure those little boxes/modules that you can see on the demo I've posted.

    Apart from that, I would strongly recommend that you give yootheme's themes a try. :)

  5. csr.alves
    Member
    Posted 3 years ago #

    Have you found a solution? I'm having the same problem!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic