WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Scrappy
Widgets at the bottom of the page? (8 posts)

  1. laurabumbala
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi There, Well I am still in the works of getting my blog up and running. I updated to the most recent scrappy version which fixed the widgets not working. I was also using a child theme for customazation. But for some reason even with or without the child theme installed, and with reinstalling the theme after deleting it, the widgets show on the bottom right of the page, not on the top.

    Is anyone else having this problem? I just delted the child theme and old scrappy theme, and reinstalled and its still doing it.
    http://www.laurabumbala.com/wordpress

    http://wordpress.org/extend/themes/scrappy/

  2. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    The only browser in which this is happening for me is IE 7 (or IE 8 in "Compatibility View"); my themes are not designed for IE 7 because it's two major revisions past (and there are many standards-compliant browsers out there for free.)

    If it's happening in a different browser, however, please let me know.

  3. jkgray
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same thing happened with me. installed child theme, but after deleting it the sidebars are pushed all the way to the bottom of the page.

    http://www.nursingnurture.com

    Im using IE9 (latest version...page looks fine on Foxfire)

  4. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Your site looks fine to me in IE9... the sidebars are where they should be.

  5. jkgray
    Member
    Posted 1 year ago #

    then why / how could they be on the bottom of my page in IE 9?

  6. jkgray
    Member
    Posted 1 year ago #

    just tried a different computer with IE 9 and it looks ok? What in the world would cause that?

  7. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Have you tried clearing your browser cache?

  8. jkgray
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes, i just tried that and it worked. duh! thanks for the help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags