WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

P2
Bug with 'post' format (2 posts)

  1. Scott Kingsley Clark
    Member
    Posted 2 years ago #

    Running latest P2, I posted a post on the frontend. Then I went to edit it in the backend of WP.

    The format selected was 'Standard', which has a value of '0' in the input radio button.

    Upon saving, P2 shows the post OK.

    That's great, but then if I go to edit inline with P2 there are two issues:

    1. That status isn't there, and it gets treated like a 'status' post format upon processing because the post title is regenerated from the content.

    2. Because the status isn't there, no post title field is shown to me on the frontend to be able to edit. If I go into WP, the format selected is Standard still, and I can reedit the title there to customize

    If I edit the post format selector in WP admin itself (using Google Chrome dev tools element editor), I can set the 'Standard' radio field to save the value of format to 'post' instead. Upon saving that way, everything is back to normal on the P2 frontend in terms of editing / saving,... until I go to edit it again in WP Admin because 'Standard' post format will resave as 0 unless I hack it again.

    So without the hack, things get murky when editing in both WP Admin AND the P2 frontend for posts using the 'post' format.

    http://wordpress.org/extend/themes/p2/

  2. Jay Versluis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Scott,

    I can confirm it's a bug - the "edit" feature does not bring up the post title field anymore. Hence when you click save it's the same as the first line of a "status" post and P2 then thinks it's no longer a standard post.

    The previous version 1.3.3 did not do this - I've just verified it. I'll look into it and see if I can find a fix.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags