WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Theme Not Working (6 posts)

  1. jackpicone
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I have the theme Photo Workshop made by Graph Paper Press installed on my WP.Org site.
    The Jack Picone and Stephen Dupont Documentary Photography Workshops
    It shows as:
    Theme Photo Workshop with 10 Widgets
    You are using WordPress 3.4.2
    But it is not active when I click on Photo Workshop
    Also missing completing from my Menu sidebar are;
    1.APPEARANCE
    2.SETTINGS
    3.WIDGETS
    4.USERS
    So I am unable to change the content on much of my site.
    I have spent several hours over the last few day reading + clicking around etc. but have not been successful so far!?
    If you have any idea (give it to me in simple terms I am a luddite:) what might be causing the above dynamic and can help me out I would be really grateful!!!
    Thanks,
    jack

  2. I have spent several hours over the last few day reading + clicking around etc. but have not been successful so far!?

    That's not good (nice photos BTW, the B&W shots have a great film effect).

    That's a commercial theme, we don't have access to the theme files so there's not a lot we can do to help you here.

    http://graphpaperpress.com/themes/photo-workshop/

    Have you tried the vendor's support page?

    http://graphpaperpress.com/support/
    http://support.graphpaperpress.com/

    Part of what you paid for with that theme was support from them, you may as well avail yourself of that option.

  3. jackpicone
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Many Thanks for the feedback on both out pix and the theme problem.

    I did try Graph Paper Press and they said go to WP.Org.

    Ummmh.... not sure what to do next but will try to think of something.

    Thanks again.

    Cheers,

    Jack

  4. I did try Graph Paper Press and they said go to WP.Org.

    . . . *re-reads* . . .

    Are you logging into your site with an admin account? Visit

    http://www.jackpicone.net/wp-admin/users.php

    And see if your account has a Role of Administrator on the Role column. It may be that your account just doesn't have the permission to see those missing menus.

  5. jackpicone
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jan,
    You were right!
    Not sure how that happen perhaps when I updated to the latest version of WP it reverted? I should have noticed.
    I really appreciate your input. Thanks for taking the time. I just updated it take a look if you have a moment http://www.jackpicone.net/
    Thanks again for your help!
    Jack

  6. You're welcome, glad to help. :)

    Not sure how that happen perhaps when I updated to the latest version of WP it reverted?

    It shouldn't have and I've not seen that happen before either.

    I just updated it take a look if you have a moment http://www.jackpicone.net/

    Looks good but as a part time amateur what-is-he-think-he's-doing photographer I miss the EXIF data from those B&W shots. ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.