WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Theme images don't show (7 posts)

  1. interesting
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hello!
    I installed wordpress for the 7th ot 8th time, but it's the first time it makes this problem.
    Any theme that i upload doesn't show correctly. None of them show the css images. I've been trying all kinds of stuff for 2 days, but nothing. I uploaded the images in binary mode. They are where they're supposed to be, eg: the .css sais images/footer.jpg , the footer.jpg is in wp-content/themes/beauty_within/images/footer.jpg.
    The images chmod is 755.
    and here's the site:
    http://chicks.pictorials.us
    I'm desperate, please help ! :)

  2. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    Are the image files (inside wp-content/themes/beauty_within/images/) 644? It appears your permissions are fine in the theme folder itself, but any attempt at images/ gives me permission errors (too).

  3. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Or do you have hot-linking protection turned on via a cpanel type thingy? I've seen that break themes with some hosts.

  4. interesting
    Member
    Posted 7 years ago #

    handysolo.... i think i remember doing that stupid thing, turning hot-linking protection on. THAT MUST BE IT! let me try..

  5. interesting
    Member
    Posted 7 years ago #

    yyyyyyyyyeeaaaaaaaaa!!!!!!!
    thanks thanks thanks!!!
    i'm so damn happy. 3 days of frustration are over! :D

  6. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Cool beans -- glad it was a simple fix. :-) Happy Blogging!

  7. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    Nice catch HS!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags