WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme excitement. (12 posts)

  1. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    I am just getting set up again. Now at http://www.atthe404.com but I can not install a theme. The Presentation Manager does not seem to see it. Other than uploading the files is there something I need to do? Have tried the codex - very slick- but could nt find anything on it. I am on 1.5 stable (allegedly). :)

  2. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have also forgotton how to edit my registered url here in my membership profile :(

  3. RustIndy
    Member
    Posted 9 years ago #

    Welcome back root!

    I don't think this version of bbPress supports profile editing quite yet :( Looking forward to seeing what you'll do with the 404 now :)

  4. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    RustIndy's correct. We're still waiting for that upgrade around here.

    Anyway, some "make sure"s about themes:

    1. You're uploading them to their own directory here:

    http://www.atthe404.com/wp-content/themes/

    2. The themes are meant for 1.5.

    3. Each theme's style.css has a header similar to this:

    /*
    Theme Name: Alpha Site
    Theme URI: http://alpha.site
    Description: Anubis is coming!
    Version: 2.0
    Author: Robert Kinsey
    */

  5. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks. Fixed the first problem. Just the membership url now.

  6. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Hey Root, it's been a while. I was wondering where you went.

    Pfft.. beat me to the punchline.

  7. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks. I had forgotten that the theme name needs to match the theme directory name. That isn't clear in a lot of theme install instructions.

  8. RustIndy
    Member
    Posted 9 years ago #

    Nope, it doesn't. Otherwise "WordPress Classic" and "WordPress Default" wouldn't work as names since the folders are named "classic" and "default", respectively. The theme name and directory name are entirely seperate things.

  9. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Well its a glitch then. Because one moment mine didnt work then when I changed it it did. Wierd.

  10. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks for that but I am up and running now - just. Nice work on the codex.

  11. Joshua Sigar
    Member
    Posted 9 years ago #

    Heh, Root. Whatsup? Where've you been?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.