WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme Error (3 posts)

  1. Juanjo00
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have 2 Themes installed in my webpage: SimploBlack and Rockwell (I downloaded both from http://www.site5.com/). In the last 2 weeks i have been using the "rockwell" theme. Suddenly, yesterdey, it just stopped working: Picture of the "rockwell" theme today. I deleted all the files of that theme and download it again, but it didn't solve the problem. I changed the theme to "smploblack" and it works properly: Picture of the "simpoblack" theme. I would like to keep using the "rockwell" theme, does anybody know how can I solve my problem?

    PD: Before it crashed, I published 2 posts, create a new page (contact page) and installed and activated a plugin (Contact Form 7). After re-downloading and re-uploading the rockwell theme I deleted the page and desactivated the plugin, just in case, but nothing happened. Anyway, all works properly with "sipmobalck" theme. My webpage is edmw.com.ar

  2. I think that you might want to get your site cleaned up, when I ran the sucuri scanner, there was a warning that your site got hacked.

    http://sitecheck.sucuri.net/results/edmw.com.ar/

    You can follow these instructions to clean up your site - http://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked

    or you can hire the folks at sucuri

  3. Juanjo00
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok thanks. Since I could just clean my website and delete the viruses but could not use the "rockwell" theme, I'm going to reset the folders of host, reinstall wordpress and reinstall the theme. I hope that can solve my problem, since it must install the default folders, that let me use that theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic