WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Theme Customization : CSS (6 posts)

  1. onesoftindiana
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello I'm using Swift wordpress theme.

    I want to customize the theme so as to add a background image behind the Copyright element. I have added the image but it is not aligned properly. Please see image --http://s1.postimage.org/tjnsl2ikf/Copyright_Image.png

    I want the image to be aligned to the left bottom as shown in the figure.
    Can anyone help me with it.

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Where did you get that theme from?

  3. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    you are probably targeting the wrong selector;

    please post a live link to your site,

    or better - as with all pure formatting questions - ask at a css forum like http://csscreator.com/forum

    if you are not using the free 'swift-lite' but the commercial 'swift' theme, please contact the theme's seller for support.

  4. onesoftindiana
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using this theme http://wordpress.org/extend/themes/swift-basic

    I was implementing this at my localhost.

    This is the code I'm using in stylesheet of the theme

    /* Copyright div styling
    ---------------------------------------------------------------*/
    #copyright-container{border-top:solid 3px #DBDBDB;color:#666;font-size:.8em;padding:20px 0}
    #copyright-container a{color:#000;text-decoration:underline}
    #copyright{background-image:url(http://s9.postimage.org/4pg5l9dpr/military_Copy_Copy.png);  background-repeat:no-repeat; }
  5. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    possibly try and move the background image to the #copyright-container;

    but without seeing your site live, this is only a guess.

    start working with a browser inspection tool such as Firebug to find out more about the html/css structure of the copyright section.

  6. onesoftindiana
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok. Thanks for your help. I will use firebug and have posted it on the forum that you mentioned.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic