WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Community
Footer doesn't seem to be working - Community Pro (8 posts)

  1. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 1 year ago #

    If someone can help with footer in this theme I would be most grateful.

    I want to be able to put widgets in the footer - I go to the "widgets" and have put in a custom menu (not showing?) selecting left footer.

    here is the link

    http://www.worldwideadventurers.com/blog

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/themes/custom-community/

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Did you pay for that theme?

  3. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 1 year ago #

    YES!

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried contacting the theme's vendors?

  5. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you can't help, don't bother me with silly questions pls

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You may need to provide more than one sentence explaining the problem.

  7. ript247
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey WWA, did you ever get this issue resolved I am having the same problems?

  8. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there ript - yes I did.

    Firstly go to the theme settings and open the "footer settings" - set up with background colour and height you want - you can check mine. (its the black area)

    Once you've got that - then do the widget settings ie colour background.

    Then go to the widget area and put widgets in either full width footer, left , middle or right.

    If you want to use the custom menu widget, you first have to set up that menu in menus - the only option though is a vertical menu.

    Hope this helps. I feel your frustration!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic