WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme and WordPress Functions Not Work (3 posts)

  1. Margueritav
    Member
    Posted 1 year ago #

    For a few weeks now several of my functions haven't been working on WordPress. I can't use the hyperlink link, but have to code all entries manually, and I can't update the slug from the edit page.

    I've reinstalled Optimizepress but no joy. And now, after updating to 3.5.1, I can't get access to all my Optimize Press theme customization options. I thought it may be to do with some of my plugins so have deactivated the ones I thought may be giving me an issue, but still not joy.

    I can't update my site with these options missing. Does anybody have any suggestions?

    Marguerita

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried deactivating all plugins and switching to the default theme?

    If that does not work, try resetting the plugins folder:

    http://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_to_deactivate_all_plugins_when_not_able_to_access_the_administrative_menus.3F

    Also be sure that you do not have any caching enabled on your site or server and clear your browser cache/cookies.

  3. Margueritav
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks WPyogi. Deactivating all the plugins worked. I'll reactivate them one at a time as I need them to see if any in particular are causing the issues.

    Thanks again. Glad it was so easy.

    Cheers,
    Marguerita

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic