WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Theme: Amphawa] Unable to Add Media After 3.5 Update (4 posts)

  1. katiewildmor
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated to the new version of WordPress (3.5) this morning, and since that time I have been unable to add any media to my pages or posts. When I click the Add Media button, nothing happens. I can upload media to the media library, but I am unable to insert uploaded media into posts or onto my page. I disabled all of my plugins and found that I was still not able to add media. After hours of playing with the settings, I found that if I deactivate the theme I paid for (Amphawa) and use the default WP twentytwelve theme that I am able to insert media like before. Is there any way to update the theme or install some kind of plugin so that I don't have to abandon the theme I paid for and reformat my entire site?

    Thank you in advance for any help/insights.

  2. noahjonah
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you on multisite installation.
    This is probably your Jquery conflicting.
    http://wordpress.org/support/topic/wordpress-35-breaks-subdomains-for-multisite-networks?replies=9

  3. @katiewildmor: You're using a premium/paid theme. It's best to go to the support site where you bought the theme for help with customizations and issues. These forums are themes available in the WordPress theme directory at wordpress.org/extend/themes/

  4. AvroArrow
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi. I'm using WP 3.5 with the Twenty Twelve theme.
    I'm unable to insert media into a page. It works fine for a post.
    But on a page, when i press the media button, nothing happens.
    Thoughts, anyone?
    Thanks
    Craig.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic