WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Sampression Lite
Theme advanced options disappeared (8 posts)

  1. Campean Sorin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello I installed Sampression on an clean WordPress some time ago. I had the special theme menu in "Appearance" categ. Yesterday I wanted to add Google Analytics code to the header and I knew that I can add it from the special theme menu but when I wanted to go to that menu I noticed that it's gone. What could happend?

    Since the theme installation, I installed some plugins:

    - All in One SEO Pack
    - Google XML Sitemaps
    - Jetpack by WordPress.com
    - Redirection
    - WP-PageNavi
    - Yet Another Related Posts Plugin

    I also secured my WordPress:

    - Changed Admin Username
    - Created Custom Secret Keys for wp-config.php File
    - Changed the Database Prefix
    - Protected wp-config.php File with .htaccess
    - Protected .htaccess File
    - I Hid WordPress Version

    I don't have other problems, this is my only problem.
    I deactivated some plugins to see if they are the problem but the special menu didn't appeared.

    Can those security modifications to WordPress affect that menu?

    Thanks a lot!

  2. noahjonah
    Member
    Posted 1 year ago #

    Turn off all plugins, see if that works.

    Deactivate and re-activate your theme...

  3. 3x7
    Member
    Posted 1 year ago #

    probably the best solution ...

    but most likely it will be the wp-page navi since it has own navi, or related posts plugin...

  4. ak.azmi
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed wp page navi and some security plugins and no problems at all. It is perhaps caused by your YARPP

  5. Campean Sorin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for the answers.

    I deactivated both YARPP and WP Page Navi and the menu is still missing.

  6. 3x7
    Member
    Posted 1 year ago #

    try to deactivate and reactivate theme... it might help...

  7. Campean Sorin
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivated and activated again and still missing. I also updated WP to 3.5.

  8. 3x7
    Member
    Posted 1 year ago #

    weird.

    try to remove and reinstall theme and see what happens...

    if this doesn't help, then I believe that something is messing with theme accessing to it's folders... which might lead to security plugin....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic