WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme activated but does not display on the website (3 posts)

  1. atat3856
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi WordPress gurus,
    I hope you can help me.

    I have downloaded/installed WordPress in the HOST root dirtectry (it works fine) and downloaded/installed/activated ifeature in the wp-content/themes directory.
    When I view my website "www.attivare.com.au", I get the following instead of the ifeature web theme (untailored):

    "Index of /

    fantastico_fileslist.txt
    fantversion.php
    license.txt
    readme.html
    wp-activate.php
    wp-admin/
    wp-blog-header.php
    wp-comments-post.php
    wp-config-sample.php
    wp-config.php
    wp-content/
    wp-cron.php
    wp-includes/
    wp-links-opml.php
    wp-load.php
    wp-login.php
    wp-mail.php
    wp-settings.php
    wp-signup.php
    wp-trackback.php
    xmlrpc.php"

    The ifeature theme is nowhere to be seen. I have also tried to install the stock-standard wordpress themes "twenty eleven"and "twenty twelve". I get the same issue when I try to view my website.

    Any ideas/help appreciated

    thanks
    DJ

  2. David Choi
    Member
    Posted 1 year ago #

    WordPress index.php file from the root seems to be missing. Try to upload this file again.

  3. Ryan Yu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi atat3856,

    It seems there is index.php is missing. Try to re-download the WordPress files and upload only the index.php. If it still doesn't help, you will need to re-install WordPress.

    Let me know how it goes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags