WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

the_post_thumbnail disappearing (4 posts)

  1. yondershore
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is a weird, intermittent phenomenon, but it's happening with a few sites I'm building. I'll have a Post Thumb, you know, the Featured Image, set and sometimes those file will suddenly disappear from the page (on page reload, or when I click the link to go to the single post, it might even be gone from there). Now, I know it's there, because when I VIEW SOURCE, it's there! But it's not displaying on the screen in the post or in the 5-up query. I could send you to the sites, but they may or may not do it for you.

    I was just wondering if anyone else is having this issue or it's just me.

    Could be the way I'm programming the functions:


    if (function_exists('add_theme_support')) {
    add_theme_support('post-thumbnails');
    add_image_size('littleThumb', 75, 75, true);
    add_image_size('loopThumb', 300, 9999);
    add_image_size('sliderImg', 320, 180, true);
    add_image_size('imgProject', 300, 160, true);
    add_image_size('postThumb', 298, 160, true);
    add_image_size('projects', 415, 250, true);
    add_image_size('staff', 150, 175, true);
    }

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Can't see anything obviously wrong with your code. It could be something else in your theme that's causing the problem. Or it could be a plugin issue.

  3. Bill Erickson
    Member
    Posted 3 years ago #

    What browser are you using? I noticed the same issue today while developing a site, but it only seem to happen in Chrome.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    I'm using Firefox 3.16.3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic